Hormon Aşısı Yaptıran

Kinpurb
Kinpurb

639 Puan

Merhaba hormon aşısı öneren var mı acaba? Kedimin aylardır bağışıklık düşüklüğünden kisirlastiramiyoruz. Hormon aşısı deneyip bir de öyle tekrar kan verip bağışıklığa bakmak istiyorum. Önerir misiniz? Bu arada kedim erkek

2 CEVAP

amillaaa
amillaaa

12046

Ben dişi kedime iki kez yaptırdım. İkincisinin etkisi geçmek üzereyken kısırlaştırmaya götürdüm fakat bağışıklığı çok düşük çıktığı için ameliyat ertelendi. Bağışıklığı yükselene kadar bir kez daha hormon yapalım dedim olmaz dediler. Tek seferlik olabilir ama.
Bağışıklık güçlendiriciyi denemişsiniz fakat ben de bağışıklık düşüklüğü sebebiyle kedimi kısırlaştıramadığım için bizim uyguladığımız çözümü deneyeyim, belki denemek istersiniz. 19 Haziran'da bağışıklığı düşük çıkmıştı. 12 Temmuz'a kadar her gün Petimmunex verdim 2 mililitre. 13 Temmuz'da bağışıklığı yeterli düzeye çıkmıştı. Yani 3 hafta gibi bir sürede toparlanmış oldu.

Kinpurb
Kinpurb

639

Not... Kedime felv fiv , calisivirüs herpes PCR ile bakıldı negatif çıktı. Mart ayında baktiemistim. Vetomune verdim 3 doz zylexis oldu ona rağmen bağışıklığı yükselmiyor. Fip elendi çok şükür.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 198 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 93.311 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR