Kedim Pirelendi

ILovePets
ILovePets

542 Puan

2 yaşına girecek olan ve taşıma çantasıyla götürdüğüm veteriner haricinde asla ama asla dışarı çıkmayan kedimin bu gece pirelendiğini anladım, dün gece yatağımda küçük ve siyah şeyler görmüştüm ama bilmediğim için aldırış etmedim meğer bu pireler yapıyormuş. Kediminde tüyleri koyu renk olduğundan hiç göremedim, bugün eski zamanlarda kullandığım bir tarakla tarayınca tarağın üzerinde pire buldum. Direk peçetenin içerisinde sıkıştırarak öldürdüm onu ve klozete atıp sifonu çektim. Eğer bunda bir tane bulduysam daha doludur dedim ve onlarca devasa pire buldum, bulduğum pireleri teker teker klozete atıyorum ve sifonu çekiyorum. Şuan kedim aşırı kızgın bu yüzden üzerinde pire aramayı bıraktım, yatapından kalkınca arayışa devam edicim. En yakın zamanda da heryeri sirkeyle silip süpürmeyi, kedimin yattığı yerleri tamamen temizlemeyi ve tüm evi pirelerden arındırmayı umuyorum. Başka bir tavsiyeniz var mı?

3 CEVAP

amillaaa
amillaaa

12046

Kedinize en son ne zaman dış parazit ilacı yaptırmıştınız?

ILovePets
ILovePets

542

Daha bugün, biraz şüphelendiğim için veterinere pire var mı diye sordum da yok dedi. Veterinerin böyle olduğunu bilseydim gitmezdim, bir daha da gitmem o veterinere.

amillaaa
amillaaa

12046

O zaman kedi için ilacın etki etmesini beklemek lazım.
Ev için ise biz hiç sirke kullanmadan, sadece gün boyu süren aşırı detaylı bir süpürmeyle pire sorunundan kurtulmuştuk. Ama gerçekten tüm halıları, koltukları, her yeri santim santim süpürmek gerekti, zor bir iş :/

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap