Veterinerlerin Elinde Fip İlacı Bulunur Mu

Dxdxm
Dxdxm

2647 Puan

Merhaba. Kedime ıslak fip teşhisi kondu. İnternet üzerinden ilacını sipariş ettik fakat gelmesi 3-4 gün sürebilirmiş. O kadar beklemek istemiyorum. Kedimin durumu bugün kötüleşti. gs-441524 İsimli ilacı kullanmaya başlayacağız. Antalyada yaşıyorum sizce veterinerlerin elinde bu ilaçtan var mıdır. Yarın hemen tedavisine başlamayı düşünüyorum. Sipariş ettiğim gelince de ondan devam ederim.

2 CEVAP

amillaaa
amillaaa

12046

gs ilacı ruhsatsız bir ilaçtır ve bir veteriner kliniğinde böyle bir ilacın bulunması onların ceza almasına sebep olabilir. Fakat düşük bir ihtimal de olsa ellerinde bir kısmı kullanılmış ilaç şişeleri olabilir, orada kalan dozları kediye uygulamayı kabul edebilirler. Sormak lazım fakat dediğim gibi bu ilaçları bulundurmaları yasa dışı olduğu için ellerinde olsa bile tanımadıkları kişilere bilgi vermek istemeyebilirler.

Kinpurb
Kinpurb

639

Aman bu konuya dikkat lütfen. Kedimde aylarca fip şüphesi oluştu ve duymadığım şey kalmadı. Piyasada inanılmaz oranda çeşitli GS ilacı var çoğu sahte. Kliniklere bile güven olmaz veterinerler para için sahte ilaç uygulaması yapıyor. Kaç kişiden duydum bunu. GS ilacı konusunda güven çok zor yaşadım biliyorum. Lütfen bana ulaşın Instagram... sivabalii . (Not ilaç satıcısı değilim.)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap