Çok Acil Kedi Bağışıklık Güçlendirici. Lütfen Okuyun

bidiktarcin
bidiktarcin

602 Puan

Sokakta doğum yapan eve aldığım kedimin yavrularını 4 aylık oldular. 2 haftadır bahçeye çıkartıyorum ve akşamları tekrar evime alıyorum. Beslenmelerinde royal kitten kullanıyorum nd ye geçmek istedim veterinerimiz mama değişikliği yapmayın dedi ben yinede mama karıştırarak denedim ama ishal olmaya başlayınca bıraktım. Evde kendim düzenli yaş mama yapıyorum tavuklu, ciğerli ya da etli, yapamadığım zamanlar yaş maması ve ödül mamaları da kullanıyorum. İshal problemleri vardı 1 buçuk -2 aylıkken antibiyotik tedavi uygulandı ve probiyotik kullandım. Yavruların biri sanırım grip oldu ve diğerlerine de bulaştı birinin de ağız kenarında yara çıktı. Veteriner ücretleri çok fazla işten ayrıldığım İçin götüremiyorum şuan ve benim veterinerim muayene etmeden hiçbir fikir vermiyor. Kendi kedimin mantar ve egzama tedavisinde theravet skin kullandım çok memnun kaldım bu yavrularda bağışıklığı desteklemek için theravet immünu veterinere danışmadan kullansam bir sorun olur mu bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olun.


7 CEVAP

Palyaco
Palyaco

218519

Viyo ımmune 30ml kullanın bir kutuda 14 adet var ishali keser

amillaaa
amillaaa

12046

Ağızlarında herhangi bir çürüme var mı? Dillerinde siyahlaşma, dişerinde çürüme, dudaklarda çürüme gibi? Ağız kenarında yara diyince aklıma hemen calicivirüs geldi çünkü.
Bağışıklık güçlendirici olarak dediğiniz markayı denemedim ama vitasigna petimmunex kullandım. Kedimin bağışıklığı tahlillerde çok düşük çıkmıştı, 3 haftalık bir kullanımla normal sınırlar içerisine geldi. Normalde 100 mililitrelik bir ilaç ve günde 2 mililitre kullanıldığı için uzun süre kullanılabiliyor ama 4-5 kedi olunca biraz daha kısa kullanılabileceği için daha masraflı gelebilir :')
Kedilere bu kadar iyi bakmaya çalıştığınız için teşekkürler, Allah razı olsun :)

bidiktarcin
bidiktarcin

602

Şuan ishal problemimiz yok çok şükür. Ama hapşırık ve burun akıntısı var bide iki tanesinde ağızda yara

Superisi814
Superisi814

125141

Merhaba,
Yavrulara ödül maması vermek her zaman doğru bir seçim olmayabiliyor.Kendi veterinerimiz muayeneye ücret mi aliyor ? Ağızda yara yukarıda belirtildiği gibi calicivirus ü andirdi .Hekimin doğru teşhisi koyması önemli.
Ben iki sene evvel onca hastalık deneyimine rağmen kedi gribi olduklarını zannettim, oysa calicivirüs idi.
Bir de karma aşılarını yaptırmayı düşünün derim.Ozellikle sokağa çıktıklarını söylemissiniz.Salgin varsa ..Kendi hekiminiz taksitlendirme yapicaktir.
En azından doğru teşhis için hekime ulaşın derim.

anti_duayen
anti_duayen

927

İmmun44 sıkın ağızlarına..Ben sokakta zayıflıktan ölmek üzere olan yavruları öyle kurtardım..

erykcl
erykcl

704

Bağışıklık için immuzinc surup bebekler için, yaralar için de crystalin animal kesinlikle kullanın tavsiye ederim, tabi veterinere de götürmek şart geçmiş olsun.

bidiktarcin
bidiktarcin

602

Hepinize çok teşekkür ederim. Yaraları geçti çok şükür, birinin burnu akıyor. Onu da götüreceğim. Kendi veterinerim muayeneye de ücret alıyor 5 yıldır kedimi hep ona götürüyorum ama ücrette hiçbir zaman yardımcı olmuyor. Enerjileri yemeleri çok güzel. Yarın götüreceğim inşallah

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 326 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.965 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR