Her Yerde Böyle Mi Hep ?

MiaDamlaa
MiaDamlaa

4809 Puan

İstanbul da oturuyorum ve eski veteriner imiz çok pahalı olduğu için vazgeçtik ondan şimdi yeni veteriner arıyorum aşı fiyatları tavan iç dış sorduğumda 130 dedi eski veteriner im 80 TL ye yapıyordu oysaki ama muane ile birlikte 190 TL buluyordu veteriner öneriniz varmı istanbul da oturan ? KISIRLAŞTIRMA VE GERİ KALAN SORUNLARIN DA ORAYA GOTUREBILECEĞİM çünkü bu durum canımı sıkmaya başladı yardımcı olan herkese şimdide teşekkürler cevaplarınızı bekliyorum İstanbul Anadolu Avrupa yakası farketmez bu arada sadece iyi bir vet olması yeterli :)

7 CEVAP

emreovec
emreovec

12921

Valla benim veterinerim iç dış parazit ve antibiyotik tedavisi ve genel muayene için ilk geldiğimizde 50 lira almıştı. Sonra karma aşılar 70 lira, kuduz ve lösemi olmadık ama 50-60 lira falan gibi birşeydi. Bence sizin veteriner biraz kazık.


Ardıç Dalı Veteriner Kliniği - Altıntepe 'de gayet memnunum. muane ücreti falan almıyor. Sadece yaptığı şeyi ödüyorum.

BETS
BETS

787

maltepe belediyesi veteriner kliniğinde ücretsizdi. Şimdilerde ise veteriner ilacı satan toptancılardan iç parazit hapı ve ense damlası alıp evde kendim veriyorum ikisinin fiyatı 20tl tavsiye ederim şahsen baya uygun oluyor.

MiaDamlaa
MiaDamlaa

4809

Teşekkürler :)

MiaDamlaa
MiaDamlaa

4809

Benim veteriner evet kazık ama araştırıp bulduğum her yerden 100 150 TL cevap alıyorum bir iç dış bu kadar pahalı olmamali bence

emreovec
emreovec

12921

Şimdi dış parazite almadı zaten. İç konusunda da aşı yapacaksa fiyat artmış olabilir ama çoğunluk olarak hap ve sonrasında oral enjekte bir ilaç veriyorlar.

pita
pita

11

yakın mısınız bilmiyorum ama Bahçeşehir de O2 veteriner derim Hekim 30 yıllık bir hekim İranlı sanırım o yüzden biraz tutuk ama dahiliyesi süper 7/24 açık bir sorun olduğunda telefonlada yardımcı oluyorlar.

MiaDamlaa
MiaDamlaa

4809

Anladım sağolun

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 912 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81787 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR