Kedim Cok Kasiniyor Yüzündeki Tüyler Döküldü

Ceeesur
Ceeesur

783 Puan

Kedim cok kasiniyor yüzündeki tüyler döküldü. 2 ay önce veterinere götürdüm hic birsey yok dedi kortison ignesi vurdu 1 hafta iyidi sonra yine basladi. Kasimakdan boynunun alti yara oldu. Mantarda degil sizce nedir?

4 CEVAP

amillaaa
amillaaa

12046

Alerjik reaksiyon olabilir. Benim kedim de son zamanlarda çok kaşınıyor hatta kucağını yara yapmıştı, veteriner piresi olmadığına göre alerjiktir muhtemelen demişti. Bir süre hipoalerjenik mama kullanmayı deneyip düzelip düzelmeyeceğine bakabilirsiniz belki. Emin olmasam da bildiğim kadarıyla kortizon da alerjik durumlarda kullanılabiliyor zaten, ona cevap verdiğine göre gerçekten de alerjik bir durum olma ihtimali yüksek gibi.

Ceeesur
Ceeesur

783

Amila: cok tsk ederim, peki hangi mamayi önerirsiniz?

Nrynrynry
Nrynrynry

1178

hipoalerjenik mamaya geçin

amillaaa
amillaaa

12046

Hipoalerjenik mama olarak geçen Brit Care ve Felicia var. Kedim için hipoalerjenik mama kullanmayı düşünmüyorum henüz fakat kullanmam gerekirse ilk tercihim Brit Care olur. Tabii etkilerini bulmuyorum. Brit Vet serisinin de hipoalerjenik çeşidi var, o da düşünülebilir belki. Onun dışında veterinerlerde satılan özel alerji karşıtı mamaları da deneyebilirsiniz. Geçmiş olsun ^_^

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 238 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.977 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR