Köpek Eğitim Fiyatları Ne Kadar?

Miyuv
Miyuv

34212 Puan

Mahallemde yavruluktan beri baktigim bi sokak kopegi var ve cokk seviyorum. Bi kac aydir insanlara hatta ozellikle cocuklara saldirgan tavirlari var ve kovaliyor. Barinak aldi cok fazla sikayet uzerine ayni yere birakmayacagini soyledi cabama ragmen. Ben bir sekilde biraktiririm da kanun da var zaten. onemli olan kopek icin de cevre icin de bu sorunun tekrarlanmamasi. Kalacagi bi yer arayip bulamadim kac gundur,kara kara dusunurken suan aklima okudugum bi yazi uzerine bu cozum geldi. Ama fiyatlari ne kadardir hic bilgim yok. Bir de bir sure orada kaliyor degil mi ? Yoksa sahipleri mi belli surelerle goturup getiriyo? Genel anlamda bu konuyu merak ediyorum suan. Ankara da bu konu da iyi uygun fiyatli bi yer bilen var mi ? Bilenler ne biliyosa hepsini paylassin lutfen :( son carem. Ondan ayrilmak istemiyorum.
Not:eve alamiyorum boyle oneri de buluncaklar varsa. 3 kedim var ve ailem sorun ayrica kopek de yetiskin ve sokaga alisik

2 CEVAP

Miyuv
Miyuv

34212

Bilen yok mi

emreovec
emreovec

12921

O köpeğe kim ne yapıyor da o tavırları yapıyor. Bence sorun köpeği eğitmek ile geçecek bir şey değil. İnsanları eğitmek gerekiyor. Profesyonel eğitim fiyatları 1000-2000 TL arasında bildiğim kadarıyla. İtaat eğitimi de bu kadardır.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 685 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 77395 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR