Kedimin Lenfleri Çok Büyük

zehra88kkam
zehra88kkam

2562 Puan

Kedimin 10 gün önce lenfleri şişti sonrasında biraz bekledim 5 gün önce de vete götürdüm. Kan testi temiz çıktı, hali keyfi yerinde ama 5 gündür antibiyotik kullanmamıza rağmen lenfleri hala inmedi. :( Kötü bir şey olmasından korkuyorum hiç hasta gibi değil ama lenfleri cidden ele geliyor kocaman. Başına gelen ya da bilgisi olan var mı?

3 CEVAP

zehra88kkam
zehra88kkam

2562

Yani fotodan görünmez ama boynunun altını severken bundan öncesinde elime gelmezdi belirgin bir şekilde şu an fındık gibi elime geliyorlar, hçbir hastalık belirtisi keyifsizliği yok ama antibiyotik tedavisi de işe yaramıyor gibi ilk gün klinikte iğne vuruldu 4-5 gündür hap veriyorum perşembe son hapı vereceğim cuma yine kontrolü var ama cidden inmediği için şişlikler korkmama neden oluyor çok endişeleniyorum

Superisi814
Superisi814

125141

Merhaba,
Lenf şişkinliği enfeksiyon yada lenfoma da görülebiliyor.
Enfeksiyon nedeniyle yaşadık,iğne ile tedavi oldu..
Bir süre sonra yeniden baş gösterdi, kliniikte antibiyotikler ile tedavi oldu.3 gün.
Hekiminiz ne diyor bu duruma ?

aslihan_e
aslihan_e

130952

Acaba size mi fazla şiş geliyor, bazı kedilerde öyle büyükçe oluyor hep, elle dokununca elinize gelir ya da bakınca hafif yanlardan fark edilebilir. Siz mesela fotoğraf atsanız fotoğrafta çıkar mı şiş şekilde? O derecede büyük mü? Benim lenf bezlerim de şiştir hep mesela, sağlık problemim yok. Dokununca ele geliyor büyük büyük. Kedilerde de öyle olabilir sanıyorum. Yani benim kedilerimin ikisinin lenf bezleri öyledir hep. Lenf bezi iltihabı da yaşadık bir kedimde. Çok zor bir süreç. Balon gibi şişip patlamıştı ama bildiğiniz kocaman olmuştu erikten daha büyük şekilde.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 184 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.977 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR