Kısırlaştırma Sonrası Kedim Her Gece 1 Kere Kusuyor

Ruinthas
Ruinthas

213 Puan

Herkese merhaba,


Başlıkta da yazdığım gibi kedimi (dişi) pazartesi günü kısırlaştırdım. Kısırlaştırma narkoz falan derken o gün zaten sabaha kadar yattı salı sabah kendine geldi ve yemek yemeye başladı. Ruh hallinde ve hareketliliğinde hiç bir sorun yok baya hareketli oyuncu bir kedi zaten. Mamasını da iştahla yiyor ama nedense her gece bir kere ya gelip yatağıma yada halının üstüne kusuyor. Kusmuk genelde kahverengi mama renginde ve içinde çok fazla tüy oluyor. Büyük tuvaletini her gün bi kerede yapıyor aslında herşey kısırlaştırmadna önce ki gibi sadece her gece 1 kere kusuyor anlam veremedim.


Veteriner kısırlaştırmadan sonra boyunluk taktığı için 2 gün yalanamamış sonradan da yalanınca çok tüy yutmuştur, narkoz ve amelayatın etkisiyle böyle bir tepki veriyor olabilir. Hareketliliğinde, iştahında ve tuvalet alışkanlığında bir sıkıntı yoksa gözlemlemeye devam edelim düzelecektir diyor.


Bu sorunu yaşayan oldu mu ?

2 CEVAP

Patikolikme
Patikolikme

326

Kısırlaştırmadan önce bizimkide kusuyordu önce yeşildi veteriner tüy kusuyordur dedi sonra sarıya ve kahverengiye döndü yemesi içmesi haraketi herşyi normaldi bu süreçte kısırlaştırmak için gittik tahlilde çıktı midesinde yara olmuş o kahverengilikte aslında kanmış ilaç filan verdiler düzeldi ve kısır ameliyatından sonra veteriner uyardı kusma ateş vs olursa getirin muhakkak diye.. Bence geç olmadan bi veterinere götürün

esmaaa1
esmaaa1

2274

Veterinerin dediği bana mantıklı geldi malt kullanıyor musunuz kusmayı önler

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 203 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80266 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR