Kaka Kokusu Ve Gaz Çıkarma Sorunu

mrssekola
mrssekola

2610 Puan

2.5 aylık kedim. Zor dönemler geçirdi. Bağışıklığını desteklemek adına virbac mama kullanmaya başladık. 1 aydır mamaya devam ediyoruz ama kakasındaki koku çok ağır, kakası biraz yumuşak ve sesli bir şekilde gaz çıkarıyor. Ve bu gaz da çok kötü kokuyor. Sizce mamayla alakalı bir sorun olabilir mi? Yoksa sindirim sistemi hastalığı sebepli mıdır?

3 CEVAP

Superisi814
Superisi814

125092

Parazit sebepli olabilir mi ?
Mama da yapabilir, Brit Ares de bu soruna yol açmıştı.Virbac hiç kullanmadım.Receteli mama ve premium segment diye geçer. Hekim yazdıysa bir bildiği vardır diye düşünüyorum.
Bağışıklık sistemi kedilerde pek önemlidir, özellikle de yavruyken.Hekiminiz işin de ehilse , doğru olanı yapmıştır.

Rgms
Rgms

10809

Mama yapıyor benim gözlemim. Yeni sahiplendiğim yavru kedi pronature yiyormuş. Aman Allah’ım yok böyle koku. Üstelik kaka kıvamında çok kötü. Advance’e geçiyoruz. Yavaş yavaş düzeliyor. İlk kedime reflör kullanıyordum. Çok şükür O da iyi şimdi. İki kedim de advance kullanıyor yaşlarına göre.

mrssekola
mrssekola

2610

Parazit ilaçları var. Virbac da kaliteli olduğunu düşündüğüm, pahalı ve dediğiniz gibi reçeteli mama. Tüm yorumları da güzeldi. Bir an önce mama değiştirme işlemine başlayacağım. Cevaplarınız için teşekkür ederim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 228 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78252 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR