Cok Acil Bakar Mısınız

Arkadaşlar, kedime gimcat konserve mama aldım. Fakat fotoğraftaki gibiydi. İlk defa bu şekilde mama gördüm. Son kullanma tarihi vs gecmemisti kokusu da normaldi. Kedim sabretmedi ve hemen yedi. İçim rahat değil sizce normal mi by mama ?


3 CEVAP

kibatarcin
kibatarcin

1201

Merhabalar;doğal içerikli mamalarda bu çok normal görülen bir konu.N&D kullanıyoruz biz deniz ürünleri içerikli ocean serisi.Aynı bu şekilde oluyor genelde.Kediniz yedi ise ve kokusu da kötü bozuk gibi kokmuyorsa hiçbirşey olmaz.

amillaaa
amillaaa

12046

Ben son haftalarda durmadan bu konserveden alıyorum. Önce az miktarda alıyordum, normalde seçici olan ve hiçbir yaş mamayı yemeyen kedim bayılınca 24'lük bir koli aldım, şimdi yine 24'lük bir koli aldım. Ve neredeyse hepsi bu şekilde görünüyor. Ton balıklı ançüezli mama olsa gerek, o ufak bütün balıklar ançüezler. Bazı konservelerde kafa olmuyor, sadece filetolar oluyor, ama geçen mesela bir konserve açtım en üstte üç tane kafa vardı. Kediler sakatat yer sonuçta, sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Onun dışında konservedeki o beyazlıklar da pirinç taneleri, içeriğinde az miktarda pirinç var sonuçta.

Gncl

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 187 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81037 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR