Hasta Mı? Oldu Acaba

hsnusngl
hsnusngl

1005 Puan

Sabah miyavlayarak uyandırdı sonra kustu ve evin içinde dolanıp ara ara aynı şekilde miyavlamaya devam ediyor orta uzunlukta meaavv şeklinde sizde sorun ne olabilir.


9 CEVAP

Reyyanhan
Reyyanhan

123983

Kusan kediye tekrar yemek verilmez 6 saat hiç birşey vermeyin .. midesi rahatlasın . 6 saat sonunda tekrar kusarsa vet götürün . Midesinde yangi yada yumak oluşumu olabilir ..

Ssenaa51
Ssenaa51

2833

Merhaba daha önce bende aynı durumla karşılaştım yediği minicik salamı çıkarmıştı yediği bi şey dokunmuş olabilir belki ama veterinere götürüp tedavi ettirmeniz en iyisi miyavlayabilir gelince kuşatan önce yapıyorlar (yani benim ki öyleydi) ama bizimki bizi bulamadığı zaman da aynı sesi çıkarıyo dediğim gibi en iyisi tedavi ettirmek :))

Ssenaa51
Ssenaa51

2833

Pardon yanlış yazmışım kusmadan önce yazcaktim :D

Anonymus827062
Anonymus827062

11754

Yakın zaman da antibiyotik veya ilaç tedavisi görüyor mu? Ya da hiç yemediği farklı bir sey mi yedi? Ya da rahatsizlanacak usutmus olabilir takip edin.

Anonymus827062
Anonymus827062

11754

O halde sebebi yabancı bir cisim yutmuş olması ve yahut tüy yumağı kusmaya çalışması. Gerçi tuy yumağı içinse kedin daha küçük. En kötü ihtimal usutmus olabilmesi dikkat et özellikle suyunun soğuk olmamasına. O en büyük etken olur

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

Fotoğrafta tüy kusmuş gibi duruyor. Ben eğer yakın zamanda bir daha kusmazsa sıkıntısı olduğunu sanmıyorum.

hsnusngl
hsnusngl

1005

Bilgiler için çok teşekkürler Vet. Hekimimizle görüştük kontrol etti ve her hangi bir tedavi uygulamadı yarına kadar gözlemle düzelmeli eğer devam ederse özellikle iştahsızlık yarın getir tekrar dedi bakalım bu gece uyumadan takip edicem

hsnusngl
hsnusngl

1005

Biraz mama yedi ve az önce yediği mamayı olduğu gibi geri kustu davranışlarında bi halsizlik tuhaflık yok neden böyle oldu anlamadım en iyisi veterinere gidelim biz

hsnusngl
hsnusngl

1005

Olcay34 herhangi bir ilaç tedavisi görmedi oldukça sağlıklı bir kedi kusmasına rağmen hala çok hareketli ve bir sorunu yokmuş gibi davranıyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 769 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.033 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR