Kuru Mama Önerisi?

Azirovka
Azirovka

4814 Puan

Merhaba. 3,5 aylık kedim eve ilk geldiğinde felicia tavuklu kuru mama yiyordu. Kademeli olarak geçirmeme rağmen sürekli ishal oluyordu. Tüyleri dökülüyordu. Veterinerimiz tavuğa alerjisi olabilir dedi. Bu yüzden hills ton balıklı mamaya geçtik. Tüy dökülmesi gitti, güzel bir şekilde kilo aldı kedim. Ancak bir yakınım geçenlerde hills'in artık bozduğunu, içeriğinin eskisi kadar iyi olmadığını söyledi. Şuan yeni mamaya geçmeyi düşünüyorum. Yavru kedi mamalarının çoğu da tavuklu. Balıklı mamalar ise çok pahalı. N&D balkabaklı balıklı mamayı düşünmüştüm ama fiyatını görünce vazgeçtim. Önerebileceğiniz yavru balıklı kedi maması var mı? Yoksa hills'e devam edeyim mi?

2 CEVAP

amillaaa
amillaaa

12046

Bence şimdilik Hill's devam edebilirsiniz bir sıkıntı oluşturmuyorsa. 8-9 aylık olduğunda N&D'nin düşük tahıllı balıklı mamasını düşünebilirsiniz belki, onun fiyatı daha uygun. Alleva Holistic balıklı mamayı da düşünebilirsiniz o zaman, o da çok güzel bir mama bence.

Palyaco
Palyaco

218519

Kito karkas ciftligi kuzulu hpolarjenik tavsiyemdir cok iyi lezzetli mama paketi açar açmaz kediler deli oluyor sağlıklı mama

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 190 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80256 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR