Kedisi İçin Spirulina Kullanan Var Mı?

Policlal
Policlal

14138 Puan

Merhaba. Önüme spirulina ile ilgili bir sürü bilgi çıktı. Kedilere bayağı faydalı olduğunu, doğal bir ürün olduğınu gördüm. Fotoğrafını koyduğum yerde ve petlebide de satılıyormuş. Bilgisi olan kullanan var mı aramızda?


6 CEVAP

Venusselin
Venusselin

2223

ben köpeğimde kullanıyorum ama kedide bilmiyorum :(

Policlal
Policlal

14138

Merhaba, faydasını gördünüz mü hangi mamayla beraber kullanıyor ekstra takviye alıyor musunuz?

Venusselin
Venusselin

2223

acana mama kullanıyoruz. iki köpeğim var şuan yavru olan 6 aylık asıl onun için kullanıyorum. benim köpeklerin ırkı kalça çıkığına yatkın olduğu için glikozamin de kullanıyoruz takviye olarak. onun dışında bira mayası(tüyler için), somon yağı, multivitamin ve özel bir iştah açıcı kullanıyoruz. sprilunayı şu şekilde veriyorum; her gün ufaklığa takviye hazırlıyoruz. yumurta yulaf kefir balık yağı şeklinde ona katıyorum. kedi için az bir kefir ve sprilunayı karıştırabilirsiniz. biz kefiri evde yapıyoruz ama sade olarak satılanlardan kullanabilirsiniz. ufaklığı ilk aldığım zaman kan değeri düşük olduğu için zor kilo alıyordu bu sayede şuan yaşıtlarını geçti :)

Venusselin
Venusselin

2223

evlenmeden önce iki kedim vardı, biri 9 yaşında vefat etti diğeri şuan 10 yaşında. o yüzden kedi bakımından anlıyorum ailemde kaldı diğer kedim. kedi bakımında belli cinsler hariç çok fazla takviye ihtiyaç olmuyor(scottish cinsinde glikozamin gibi). ama haftada iki gün spriluna kefir verebilirsiniz dam bir bağışıklık güçlendirici.

Venusselin
Venusselin

2223

ha bide öyle özellikle kedi yazmalarının sebebi satış stratejisi :( direkt aktar hesabından almanız hem daha uyguna gelir hem de doğal oluyor tamamen, zaten çay kaşığı ucuyla atmanız lazım çok fazla vermenize gerek yok. biz direkt aktar hesabından aldık çok memnunuz.

Policlal
Policlal

14138

Detaylı açıklamanız için çok teşekkür ederim 🙏🏻

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 265 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR