Fip Hastalığı Hakkında Bilgi Sahibi Olan Varsa Lütfen Yazsın !!

Nurpastanesi
Nurpastanesi

1674 Puan

Merhabalar kedimizin karnında sıvı birikmesi oldu ve hiç bir şey yiyip içmiyor acayip derecede zayıfladı. Resmen gözümüzün önünde eriyip gidiyor. Veterinerimiz fip hastalığı olduğunu söyledi ama uyguladığı ilaçlara tepki göstermiyor. Ne yapacağımızı şaşırdık. Böyle bir hastalık ile mücadele eden oldu mu nasıl bir yol izlediniz lütfen yardım edin çok çaresiziz 😞


7 CEVAP

amillaaa
amillaaa

12046

Hangi ilaçları uyguluyor? İlaçları siz mi temin ettiniz?

amillaaa
amillaaa

12046

Onun da kendi içinde farklı markaları vs. var. İlacı siz temin etmediyseniz, veterineriniz kendi ilacını uyguluyorsa bu çok şüpheli ve yasadışı bir durumdur. Siz temin ettiyseniz belki güvenilir olmayan biri size sahte bir ilaç göndermiştir, o yüzden etki etmiyor olabilir. Biz de o ilaçtan kullandık ve ilk bir haftada etkisini göstermeye başladı. Çevremde doğru teşhis konduğu halde o ilacı kullanıp kedisinde iyileşme görmeyen kimseyi duymadım. Size geçmiş olsun.
Gs ilacı dışında destekleyici bir tedavi uygulanıyor mu? Yemiyor içmiyorsa serum alması gerekir mesela, ayrıca gs ilacı böbrek ve karaciğeri çok yorduğu için böbrek/karaciğer destekleyici kullanması gerekir. Bağışıklığını yükseltmek için bağışıklık destekleyici/vitamin takviyesi kullanılabilir. Bunlar yapılıyor mu?
Bir de fotoğrafta gözükmüyor, o kağıtları üstündeki tahlildem ALB-GLB oranını söyleyebilir misiniz acaba? Fip hastalarında bakılan en önemli değerlerden biri odur.

gece18
gece18

12995

İlacın ismi nedir? Hangi ilaç kullanılıyor?

Nurpastanesi
Nurpastanesi

1674

Pib gs441

Nurpastanesi
Nurpastanesi

1674

Gs41 diye geciyor

Nurpastanesi
Nurpastanesi

1674

ALB-SP = 2.5 g/d l
(2.3 - 3.5 )

HepsiPati
HepsiPati

5144

Geçmiş olsun
İnstangram da petcore35 inceleyin lütfen.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 294 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR