Tarçın'ım Kayıp :( :( :(

eltarcin
eltarcin

116201 Puan

Tarçın bir hafta önce kayboldu ve halen daha ortada yok. Çok üzgünüm. Birkaç günlüğüne çok acil işimiz vardı ve bu yüzden arkadaşıma vermiştik. Onlarda bahçeye salmışlar. Bahçede bakmışlar gidiyormuş ama sonra geri geliyormuş sonra bir gün gelmemiş( Bu arada 5 günlüğüne verdik) Bir şey olmaz demişler Ondan sonraki günlerde gelmemiş kısır değildi. Ama iki haftadır de artık gelmesi gerektiğini düşünüyorum (Normalde sokağa alışkın bir defa daha kaybolmuştu ya gayet sağlıklıydı) ne yapmam gerektiğini bilmiyorum çok üzülüyorum yardımcı olacak birileri varsa ne olur yazsınlar.


Şimdiden teşekkürler...


10 CEVAP

chen
chen

5841

Arkadaşlarınızı iyi seçin derim.

eccakir
eccakir

3113

Gecmis olsun inşallah geri gelir veya bulursunuz. Arkadaşınız sorumsuz davranmış kusura bakmayın başında durmadan bahçeye salmak akıl alır gibi değil kendi kedimi salamam başkasının kedisini hiç salamam. İnşallah sağ salim kavuşursunuz. Ne yapabileceğinizle ilgili tecrübem yok ama patibuldular sitesine kayıp ilani verebilirsiniz belki yardımı olur.

SelinTuksal
SelinTuksal

118368

Elif çok üzüldüm :( tasması varmı? Tasması ve özellikle tasmasında künyesi varsa daha kolay bulursun. Çevre vetlere haber verdin mi?

deniz_berkan
deniz_berkan

115161

facebook hesabından meral olcay - instagram hesabından sosyopet hesabına kayıp ilanı açtırın hızla yayılabilir.

eltarcin
eltarcin

116201

Hepinize sonsuz teşekkürler. Önerdiğiniz sitelere de bakacağım. İlan açmamıştım. Onu da deneyeyim. İnşallah bulunur. Tekrardan çok teşekkürler...

Friolero
Friolero

12756

Sanırım daha önce de gitmişti sonra geri dönmüştü. Bence tekrar dönecektir Tarçın.

Merloli
Merloli

113439

inşallah tez zamanda bulabilirsiniz :( eğer bulamazsanız petkarne diye bir uygulama var oradan kayıp ilanı açabiliyorsunuz ,deneyebilirsiniz bulamazsanız fakat umarım buna gerek kalmaz.

eltarcin
eltarcin

116201

Selin maalesef Tarçın'ı verirken tasmasını çıkartmıştım :( Zaten bulursam ilk işim Pet çipi takmak olacak. Evet haber verdim.


Sizce çiftleşmek için mi kaçmış olabilir? Çünkü 1, 1,5 haftadır hiç gelmedi :((( Eş arayışı bu kadar uzun mu sürer?

eltarcin
eltarcin

116201

İnşallah dediğiniz gibi olur. Şimdi kış. Daha çok endişeleniyorum. Geçen sefer 1 ayda bulmuştuk. İnşallah şimdide böyle olur da sapasağlam buluruz. :( :( :( :(

eltarcin
eltarcin

116201

Umarım gerek kalmaz. Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Bu fikir de aklımda bulunsun ama umarım buna gerek kalmaz :(

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1050 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.033 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR