Kısır Erkek Yetişkin Kedime Yaş Mama Oalrak Yetişkin Yaş Maması Vermek

salihaondag8
salihaondag8

16402 Puan

Arkadaşlar kısır yetişkin erkek kedime çok sık saten yaş mama vermiyorum iki haftada bir veriyorum ve yaş mamada yetişkin olandan veriyorum ama kuru mamasinda çok dikkat edip mutlaka kısır mama kullanıyorum yani yaş mamada yetişkin olandan vermek sıkıntı yaratirmi sizce hani çok sık vermediktenbsinda problem olmaz diyorlar ama emin olamadım sziler neler yapıyorsunuz yorum yaparsanız öneri verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

2 CEVAP

aldığınız kuru mamalar iyi olduğu sürece haftada 1 2 verdiğiniz yaşı arada yavru alsanız bile sorun olmaz. içeriğine dikkat etmeniz yeterli. marketlerden almayın şeker içermesin çok az et içeren et ve türevleri yazan mamalardan olmasın. içerisinde gerçekten et olsun miktarı düzgünce belirtilsin yeter. schesir, nd, felicia, gimcat, naturea, animonda carny güzel içerikli yaş mamalardan.

simbakedi
simbakedi

136202

çok sık verseniz de sorun olmaz. kaliteli markalarda kuru mamada bile ayrım yok. kısır yaş mamanın tamamen kandırmaca olduğunu düşünüyorum. aynı markanın kısır/yetişkin/yavru yaş mamalarını karşılaştırınca değerler hemen hemen aynı. çok büyük farklar yok asla. o yüzden yukarıdaki arkadaşın dediği gibi kaliteli yaş mamalar tercih ederseniz sorun yaşamazsınız çünkü önemli olan içeriğindeki et. ben kedime karışık ne bulursam alıyorum, sorun yaşamadık maşallah çok da sağlıklı :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 265 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80226 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR