Acilllll Arkadaşlar Lütfen

dudukiz
dudukiz

3080 Puan

Arkadaşlar kedim sürekli balkonun camında hep kapatmak zorunda kalıyoruz hava girmiyor cok sıkıntıdayım ne yapabilirim ve fotoğraf paylaşamıyorum sizinle suan petlebi yüklemiyor anlayamadım O YÜZDEN PETLERE KOYDUM CAMIN FOTOĞRAFINI LÜTFEN YARDIMCI OLUN

7 CEVAP

kedilere özel tel fileler var yapan yerleri araştırıp sağlam olan bi tanesiyle görüşüp yaptırabilirsiniz. kaçıncı kattasınız bilmiyorum ama çok yüksek bir katsa özellikle muhakkak çok sağlam bi kedi sinekliği olsun. winblock var ya da şehriniz neresiyle orda yapan yerleri araştırın. düşer bir sürü kırığı olur felç kalır allah korusun. suzionline de fileyle ilgili bir sürü sabitli hikaye yorumlarda il il nerede yaptırdıklarının konuşulduğu postlar var inceleyebilirsiniz instagramdan.

dudukiz
dudukiz

3080

çok teşekkür ederim istanbuldayım ben acaba bildiğiniz güvenilir bir yer varmı

simbakedi
simbakedi

136205

kesinlikle kedi filesi bakın derim internetten. t rendyolda bir sürü model oluyor. sineklikçileri de arayıp özellikle KEDİ sinekliği sorup balkona uygun yaptırabilirsiniz. bu arada manzaraya bayıldım, yeşillikler içimi ferahlattı valla :)


onun dışında asla açmayın camı lütfen, kedidir bu atlar. atlarsa kaçar, sakatlanır, ölebilir... bir sürü olasılık var. en acilinden file bakabilirsiniz, sinekliklere göre daha uygun oluyor hem de.


https://www.suzionline.com/kedi/kedi-filesi-kedi-sinekligi-nasil-yapilir/
fiyatlar tabi aynı değil :'( en azından fikir olur

dudukiz
dudukiz

3080

merhaba çok sağolun sizce sineklik mi yoksa file mi

gece18
gece18

12995

Sineklikten ziyade sağlam bi file öneririm. Winblock markası pek sağlam değil.

Luckysnll
Luckysnll

600

Merhaba aynı sorunu bende yaşıyordum sonra internetten kedi filesi aldim çok işe yarıyor öneririm

simbakedi
simbakedi

136205

biz kedi sinekliği yaptırdık, winblock falan değil ama sineklikçi kendi yaptı bilmiyorum :D anahtarla falan bile çizilmiyor çok sağlam. eğer bu camları açık haliyle çok kullanmıyorsanız sağlam bir file daha mantıklı bence çünkü daha az masraf. file varken çıkarılmıyor genelde tekrar. biz bütün evdeki camlara yaptığımız için sineklik tercih ettik. camları silmek için vs açmamız gerektiğinden file tercih etmedik

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 199 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80266 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR