Hangi Marka Kedi Mamasına Geçmeliyim?

ogzglrg
ogzglrg

987 Puan

Merhaba, yaklaşık 1.5 yaşında bi tane çocuğum var. Kendisi bebekken proplan tavuklu kedi maması yiyordu. Kısırlaştırıldıktan sonra yine proplan hindili mamaya geçiş yaptık. Veteriner önerisiyle hills'in ton balıklı mamasına geçtik yaklaşık 2 ay önce. Fakat kendisi bu mamayı çok severek tüketmiyor. Bu mamayı aldığımdan beri iştahı eskisi gibi değil, aç kaldıkça yiyor gibi. Bu yüzden mama/aroma değişikliği yapmak istiyorum. Hills'in güzel bir marka olduğunu biliyorum. Sizce Hills'in tavuklu maması mı yoksa Acana tavuklu ve hindili maması mı daha iyi olur?

4 CEVAP

lilypoaca
lilypoaca

941

İkisi de iyi mama acana tamamen doğal et oranı yüksek biraz kokusu ağır ama kedi için gerekli tüm besinler var tavsiye ederim

gece18
gece18

12992

Hills ve proplan orta segment mamalardır yani bir güzelliği yok bana göre. Tamamen unla şişirilmiş malzemeler. İçeriği zengin bile değil. Bu yüzden üst segment mamalardan nd, mera, acana, orijen deneyebilirsiniz.

Emirckr
Emirckr

11040

Acana biz kullanıyoruz memnunuz,
Yavru olduğu için First Feast ile başlattık fakat taneler oldukça küçük.
Anneleri hiç kıtırdatmadan yuttuğu oluyor o yüzden siz çeşitlerini inceleyerek yetişkin mamalarından tercih edersiniz.
Birçok çeşidi var,kedinizin damak zevkine göre belirleyebilirsiniz :)
Oldukça kaliteli bir mamadır,üstte dedikleri gibi kokusu biraz ağır ama sadece kaba koyarken bu kokuyu alıyorsunuz,bizimkinin içeriğinde balık olduğu için bariz bir balık kokusu oluyor ama eve kesinlikle sinmiyor.

Palyaco
Palyaco

218519

Proplandan hills geçmek bence iyi deyil kediniz alisamaz ikiside orta segment mama bozita tavsiyemdir hem sağlıklı hem uzun yıllar bu mamayla bekleyebilirsiniz diet smotach bozita

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 255 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78330 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR