Brit Care Tahılsız Mı ?Exclusion Monoprotein Ton Balıklı Ve Narlı Düşük Tahıllı Mı ?

esrab34
esrab34

862 Puan

merhaba arkadaşlar, petlebinin harika indirimi hepinizin malumu iki marka maması arasında kaldım. büyük boy almak istiyorum.2 aydır kedimin tüy dökümü sorunu nedeniyle exclusion kullanmaya başladım. iyi de geldi sayılır tüyleri biraz sertleşti sanki ama tam anlamayadım. 12 kiloluk paketini kilitli falan olmaması nedeniyle saklamam çok zor olacak ve içeriği hala beni düşündürüyor taze et olmadığı için.
brit care kısırlaştırmadan önce kullanmıştım fena değildi 7+7 kilo alarak saklamak daha kolay geliyor akla içerik olarak da taze et bulundurması çok hoşuma gitti açıkçası.
kedimin tüy dökümü sorunu var diye sürekli mama değiştirdik iyisini bulana kadar proplanı yemiyor exclusionu da severek yediği söylenemez yeni alıştı sizce nasıl yapmalıyım mamayı değştirmeli miyim?


Lütfen sadece 2 marka kıyaslaması için yorum yapın ek bir marka yorumu istemiyorum

1 CEVAP

amillaaa
amillaaa

12046

Ben Exclusion mamayı tercih etmezdim. Hiç denemedim, denemeyi de düşünmüyorum. Fiyatını hakkedecek kadar kaliteli bir içeriği olduğunu düşünmüyorum.
Brit Care ise çok beğendiğim, şu anda kullandığım mamaya bütçemin yetmemesi durumunda tercih edebileceğimi düşündüğüm bir marka. İçeriğine göre fiyatının da uygun olduğunu düşünüyorum. Belki bir süre Brit Care Haircare çeşidini kullanıp tüylerine etkisini gözlemleyebilirsiniz; etkili olursa mevsim geçişlerinde onu, normal zamanlarda normal kısır mamasını kullanabilirsiniz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 252 Görüntüleme
  • 1 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78219 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR