Kedim Kustu, Aynı Zamanda İshal.

nidacan
nidacan

634 Puan

Kedim az önce kustu. Sonrasında kumuna tuvaletini yaptı. Araştırdım mama vermememiz gerekiyormuş biraz ama hem aç şu an hem de galiba ishal. Öyle ishali çok büyük derecede değil. Şimdi mırıldanıyor kucağımda yatıyor. Ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bilgi verirseniz sevinirim. Kusmasının sebebi de mamadan kaynaklı olduğunu düşünüyorum bu arada. Kedim 2.5 aylık. Ne yapacağım hakkında lütfen bilgi verin bunu görürseniz. İyi geceler herkese.

7 CEVAP

Anonymus827062
Anonymus827062

11754

Kusma ve ishal bir arada olduğu zaman çoğunlukla bu zehirlenme belirtisidir. Usutme ihtimali de var elbette. Yoğurt ve haşlanmış patates verin.haşlanmış tavuk eti ve suyu da çok iyi gelecektir. Dikkat etmeniz gereken konu ilik ve sıcağa yakin olmasına dikkat edin

Ishalinin gecmesi ve su kaybinin olmamasi icin haslanmis patates haslanmis pirinc yogurt verebilirsiniz ve su takviyesi yapin.

chen
chen

5841

İshalse dikkat edin ve de yavru bi kediyse. 7/24 telefon edebilebileceginiz veterinerler var netten bakın ve arayın derim.

Mamadan kaynakli olmasini dusunmenize sebep olan sey nedir?bir anda yeni mamaya mi gectiniz?kusma ve ishalin ayni anda olmasi bir hastaligin belirtisi olabilir veterinere goturun.

nidacan
nidacan

634

Bolca su takviyesi yaptık, ve yaş mamasından dolayı olduğunu düşünüyordum doğruymuş da. Mamasının üzerinde yazan talimatlara göre kulandığımız halde orada yazandan daha kısa sürede bozulmuş galiba. Şu an iyi ishali de geçti :) 10 saat kadar mama vermedim, sonrasında yedi öyle devam ediyor. Şimdi başka bir sıkıntım var, kedim aşırı hareketli bir kedi yerinde durmuyor :) Şimdi de sinek avlamaya merak sardı :) bu gayet normal tabi ama gözümün önünde koca bir kara sinek yedi. Aşılarını daha yaptırmadım randevuya gideceğiz birkaç gün sonra parazit olur diye korkuyorum ama araştırma yaptım bir şey olmayacağı yazıyor. Cevap veren herkese de teşekkür ederim

Anonymus827062
Anonymus827062

11754

Sinek böcek vs yemesi ona zarar vermez. Zira yaz aylarında bolca yakalarlar. Genelde yemezler öldürüp bırakırlar.

nidacan
nidacan

634

Çok teşekkürler :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 649 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.033 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR