Reflex Kısır Tavuklu Kedi Maması Yetişkin

salihaondag8
salihaondag8

16402 Puan

Arkadaşlar bu mamayı kullanlar oldumu olduysa memnun kalıp yada kalmayan oldumu onerirmisiniz nasıl vir mama sizce kediler severek yiyormu yada kullanmakta herahngi bir sıkıntı varmı bu konuda bu mama hakkında fikri olupp yada kullananlar yorum yaparsa sevinirim teşekkürler 🤗

7 CEVAP

gece18
gece18

13005

Arkadasım yaklasık 1 senedir kedisine bu mamayı kullanıyor. Hassas sindirimli olmasına rağmen kedi mamada asla kusma problemi yaşamadı. Yani içerik olarak ben pek beğenmesemde demek ki iyi geldiği olabiliyor diye düşünüyorum. Ama yine de uzun bir süre kullanılacak bir mama değil bana göre. Onun yerine farklı mamalar araştırılabilir.

salihaondag8
salihaondag8

16402

Cevabınız için sagolun siz kedinize hangi markayı kullanıyorsunuz peki şuana kadar hangi markaları kullandınız

salihaondag8
salihaondag8

16402

Bu marka aralığında bu fiyat bazında orta segment güzel içerikli kaliteli mamalar önerirseniz sevinirim bildiğiniz markalar varsa

salihaondag8
salihaondag8

16402

Arkadaşlar reflex dediğim marka hakkında fikri olup kullanlar yorum yaparsa sevibirim cevap verecek yokmu

simbakedi
simbakedi

136205

reflex hatırladığım kadarıyla tuz içeriyor. onun yerine bonacibo öneririm. en azından tuz yok. bolca yaş mama ve haşlanmış tavuk/et/balık/ciğer desteği vermeyi unutmayın derim ama. obivan selection, brit premium gibi markalar da bu fiyatlardaysa bakabilirsiniz. şu an fiyatları çok hatırlamıyorum maalesef ama eskiden aynı banttalardı

baycedric
baycedric

233

Kalite olarak biraz düşük.Royal canin ve advanceden sonra veterinerin mama değişikliği önerisi ile denedim fakat Tekir kedim yemeyi kesinlikle reddetti.Tüyleri parlaklığını ve canlılığını kaybettiği için değiştirdim.

gece18
gece18

13005

Ben kullandığım mamalar hakkında yorum yapabilirim ancak. Acana ve aromaları ile büyüdü kedim. Ardından hills denedim, proplan denedim herhangi bir sıkıntı yaşamadık. Hills dışkısını çok kokutuyordu kumunu temizlerken kat kat maske takmak zorunda kalıyordum.
Proplanda ise dışkısı sert gibiydi kabız gibi duruyordu ama değildi. Rotasyonlu mama uyguluyorum zaten ben.
Acana ve aromalarından çok memnun kaldık. Biz şu an mera kullanıyoruz. Fiyatlar biraz fazla tuzlu tabii ama çok memnunum. Bir süre mera kullanacağım mama değişikliğini aza indirdim.


Şu an size önerebileceğim içerik olarak beğendiklerimden sanabelle, brit care, bozita.
Reflex segmentinde çok bir mama araştırmadım ama analiz değerlerine çok dikkat edin. Fosfor, sodyum, kalsiyum, magnezyum gibi oranlar çok önemli.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 323 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81951 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR