Kuru Mama Önerisi

yumushyumak
yumushyumak

376 Puan

Merhaba benim yavru scottish fold kedim var. Proplan kuru mama kullanıyoruz ama bize içeriğinin iyi olmadığını söylediler. İçeriği güzel olan hangi kuru mamalar var ?

7 CEVAP

GzdeAkbuz
GzdeAkbuz

10356

İçeriği idare eder geçenlerde mamanın skandalı çıktı içeriğinde kimyasal maddelere rastlanan seri numaraları paylaşıldı falan Türkiye'de de o seri numaralarından azda olsa bir kaç kişiye gitmiş araştırırsanız görürsünüz zaten Optimeal, Sanabelle, Profine, Mera, Kito, Bozita, Obivan, Nutri Feline, Happy Cat, Alleva, Advance, Animal World, N&D, Natures Variety , Brit,

ALİ Mesut
ALİ Mesut

352

Hills önerebilirim

Suudesarri
Suudesarri

68

Scottish genleri sağlıklı olmayan bir kedi. Onlara özel mamalar var onları araştırın derim. Royal canin mamalarının içeriği temiz. Ağrı kesici özelliği olan bitkilerin bulunduğu mamalar kullanmanızı tavsiye ederim. Ve lütfen bu cins kedileri satın almayın talep olmasın üretimi azalsın. Yazık hayvanlara işkence çekiyorlar

Rkivemel
Rkivemel

499

Ben 1 yıldır 2 kedime de Friskes veriyorum seviyolar ve bugüne kadar da bu marka mamaylahic problem yasamadim

KimJeongguk
KimJeongguk

122042

Biz Exclusion kullanıyoruz memnunuz. Başta çok fazla tüy dökümü yapmıştı ama 2 ay sonra tüy dökümü geçti azaldı ve çok şaşırttı beni. Birdaha almam diyordum tüy dökümü yüzünden ama sonucu beni şaşırttı büyük ihtimal mama geçişinden dolayı tüy dökümü artmıştı ama şuan çok az döküyor. Gayet beğendik içeriği de çok güzel tavsiyede ederim herkese bu mamayı.

yumushyumak
yumushyumak

376

Şuan benim kedimde tüy dökümü problemi yaşıyor. Yavruluk tüylerini dökebileceğini söylediler. Mamadan kaynaklı değil ama proplanı eskisi gibi iştahla yemiyor.

ALİ Mesut
ALİ Mesut

352

Doğru eşleşme ile sorunlu hayvanlar dünyaya gelmez fold gibi hepsi hasta degildirler

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 311 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR