Üstten Girişli Kedi Tuvaleti Kullanan?

aleyn
aleyn

113859 Puan

arkadaşlar üstten girişli kedi tuvaleti kullanan var mı ve tavsiye eder mi?

24 CEVAP

Feronia
Feronia

117611

Ben kedi için rahatsız edici olduğunu düşünüyorum.

aleyn
aleyn

113859

paspas vs kullandım malesef işe yaramıyor kedim kum kazmayı çok seviyor tuvaleti yoksa bile girip dakikalarca kazmak istiyor böyle olunca kapalı da olsa o kazma esnasına bile dışarıya kumlar saçılıyor bu kutu olayını bi deneyebilirim teşekkürler..

Heiter
Heiter

115202

(https://i.hizliresim.com/oOz6Gk.jpg)(https://i.hizliresim.com/bB4Lnd.jpg)

Breda
Breda

3721

Genç kediler için iyi olabilir ama.. kapak var mı üstte anlayamadım ben fotoğraftan.. önden kapaklı Cahit kullanıyoruz gayet rahat e kokusuz.. Neden üst kapaklı ihtiyacı duydunuz.. döküntü yüzünden mi acaba..

Elifinkedileri
Elifinkedileri

12691

Bağlantı (Link) açıklamasını girin


biz bundan kullaniyoruz

Heiter
Heiter

115202

Kumun dağılmasına çözüm yok bence. Yapılabilecek tek şey, minimize etmek. Bir sürü kedi tuvaleti tecrübesinden sonra gittik, 80 litrelik şeffaf plastik saklama kutularından aldık. (2 kedimiz var çünkü) En fazla yarısına kadar dolduruyoruz. Yüksekten inince patiye yapışan kumların hepsinin döküldüğünü ve eve eskisi kadar dağılmadığını fark ettik. Gel gelelim, her gün (sayısını bilmiyorum ama banyoya her girişimizde diyebilirim) uzun saplı el süpürgesi (şu faraşlı olanlardan) dağılan kumları topluyoruz.
Biz bu noktaya gelene kadar paspas kullanmayı bir kenara bırakın, banyodaki normal paspasları bile kaldırdık. Paspastaki kumu toplamak çok daha beter çünkü. Tırnak manyağı etmelerini söylemiyorum bile.
Eğer isterseniz böyle bir şeyi deneyebilirsiniz. Kapak isterseniz de kapağının ortasını kesersiniz. Baktınız işe yaramıyor, kapaksız devam edersiniz. Alan geniş ve kum derinliği fazla olunca çok daha rahat oluyor, hem kedi için hem de sahibi için.
Not: Yükseklik yüzünden içine giremez derseniz, bizimki gibi klozet yanına koyabilirsiniz veya küçük bir basamak koyabilirsiniz ama sıçramada bir sıkıntı yaşamıyorlar.
Bundan sonraki aşama, kedi tuvaletinin olduğu mobilyalar. İnşallah oraya kadar gitmek zorunda kalmayız :D

Breda
Breda

3721

Elbette çıkıyor kum.. açıkçası çıkmaması zaten mümkün değil diye düşünüyorum.. ama paspasın üstüne ayrıca delikli süzgeç misali düz bir plastik edindim ben.. bulaşık altlığı gibi bir şey.. 1 er cm aralıklı kare.. çıkan kum altında kalıyor..

dilex
dilex

4519

@Heiter bi fotograf atabilir misiniz acaba?

Heiter
Heiter

115202

@Breda uygun ölçüde o tip bir süzgeç bulursam ben de kullanacağım ama bizimkiler öyle tuhaf ki, bu sefer de klozetin üzerinden atlarlar biliyorum.

Breda
Breda

3721

Benim söylediğim şöyle basit bi uydurmaca.. Paspas üstüne koydugum bisi.. Kum aralara hapsoluyor.. Diyecektim ki mesajda resim yukleyemiyorum.. Beceremedim ☺

Heiter
Heiter

115202

Evet, açılıyor. Benim dediğim şey, plastik kutunun üzerine asılabilecek bir süzgeç. Çok da şart değil ama faydalı olabilir sanırım.

eltarcin
eltarcin

116201

Üstten girişli derken?

aleyn
aleyn

113859

http://www.***********.com/quipeng-kedi-kapali-tuvalet-kabi-ustten-girisli-pm-ptm6755035t
şu linkteki gibi yani üstten içine girebildikleri..

Breda
Breda

3721

Düzeltiyorum Catit Cahit yazılmış.. özür..

zeynepgurgen
zeynepgurgen

114431

Bana da çok rahatsız geldi. Özellikte kum tozutunca dumana daha çok maruz kalır.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 6020 Görüntüleme
  • 24 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.033 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR