Yeni Kedi İshal Sorunu

Marslipati
Marslipati

13398 Puan

Herkese merhaba ben yeni bir kedi sahiolendim yaklaşık 2 , 2 buçuk aylık civarı 2 gündür bakıyorum eski sahibi kedi sokak kedisi diye her şeyi verdiği için hangi mamayı yiyor dedigimde cevao vermedi herşeyi yer o dedi gece sahiplendiğim için de mecburen elimdeki olan mamayi verdim bugün tuvaletini yaptiginda ise ishal gibiydi su gibi değil ama şekilsizdi ve bazi yerleri yumuşaktı ne yapmaliyim geçer mi yoksa veterinere mi götürüyim evde geçirebileceğim bir yöntem var mi

3 CEVAP

aslihan_e
aslihan_e

130952

Tavuk göğsüne lapa pirinç haşlayın, içine biraz göğüsten tiftikleyin 2 gün sadece onunla besleyin sonrasında içine mamadan 2-3 tane yavaş yavaş karıştırarak alıştırın. Hiç mama yemeyen kedi mama yiyince ishal olabiliyor.

aslihan_e
aslihan_e

130952

İç paraziti de vardır onun. Bir ara parazit hapı da verin sonra ama çok küçük parça verin.

simbakedi
simbakedi

136281

bence de tavuk haşlayıp verin, elinizdeki mamayı da uzun süre kullanacaksanız değiştirmenize gerek yok. siz zaten sağlıklı bir mama verdiniz o yüzden ishalin sebebi siz değilsiniz, onun bugüne kadar yediği düzensiz yiyecekler. en yakın zamanda yine de veterinere götürün iç-dış parazit için. aşırı ishal değilse de bence korkulacak bir durum yoktur.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 196 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.995 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR