Tarım Ve Orman Müdürlüğü Çip Taktıranlar

Snzlc
Snzlc

17682 Puan

istanbul sultangazide oturuyorum burdaki veteriner çip takmaya 200 tl dedi tarım ve orman müdürlüğüne gitsem daha uygun bir fiyata takarlar mı? bütün müdürlükler takıyor mu yoksa sadece veteriner hekimlerin olmadığı küçük yerlerde mı takıyorlar? birileri aydınlatırsa sevinirim.

4 CEVAP

Sisi88
Sisi88

245

Oturduğunuz bölgenin ilçe ve tarım müdürlüğünü arayıp sorabilirsin. Ben merkezde değil ilçede oturuyorum .Köpeğime mikroçip karne ve kuduz aşısını ilçe tarım 80 tl gibi tutara yaptı.

Karakaslim
Karakaslim

282

Evet ilçe tarım müdürlüklerinde çip takılıyor ve pasaport veriliyor. Hatta kuduz ve karma aşılarıda yapılıyor.

MarsMaya
MarsMaya

3889

Karma aşıyı bilmiyordum keşke bilseydim:( ama kuduz ve çip kısmını evet bende orda yaptırdım. Benim tek olumsuz bulduğum şey işlem yapılacak bir yerin olmamasıydı. Muayene odası, sedye, klinikteki gibi masa tarzı bi şey yok. Çocuğumuzu parkeye yatırıp çiplediler başka bir kediyi de çalışma masasına. Aradaki fiyat farkı için katlanılır mı katlanılır. İzmirde böyle en azından umarım daha iyi hizmet alırsınız.

msfkaya
msfkaya

3391

dün istanbul bahçelievler belediyesinde çip taktım karne dahil 80 tl aldılar. çip dışında aşı uygulamalarının olmadığını söylediler. belediyeden belediye ye değişiyor sanırım.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap