Kedim Çok Zayıf Kemikleri Çıkık Durumda Nasıl Kilo Aldırabilşrim?

EduEso
EduEso

730 Puan

2 yaşında İran cinsi kedim pyometra (vajinal enfeksiyon) geçirdi veterinerimiz kısırlaşması gerektiğini söyledi ameliyatla kısırlaştırdı. Daha sonra çok zayıfladı iştahı kapandı tekrar götürdük enfeksiyon kana yayılmış dedi. Tedaviye başladı kendimde bir çok ek vitaminler ilaçlar verdim şükür enfeksiyon bitti. Ama kilo almıyor. 1.740 kilo İştahı çok iyi suyu çok içiyor. Proplan yavru maması kilo aldırır dedikleri için proplan kullanıyorum. Royal canın nd gibi yaş mamalar da veriyorum ama etkisi olmadı. Somon yağı sipariş verdim şimdi kilo almasını hızlandıracak tavsiyeleriniz neler? Yardımcı olursanız sevinirim.

14 CEVAP

KimJeongguk
KimJeongguk

122130

Tam tahıllı mamalar manyak kilo aldırır denemenizi tavsiye ederim. Haftada 1 de yaş mama verin. Görün bakalım nasıl kilo alıyor.

plutolympe
plutolympe

577

Merhabalar benim de kedim çok zayıftı doğum yaptığı için resmen 1 kiloya yakın zayıflamıştı ve 3 aydır da kilo alamamıştı, depresyona bile girmişti. Biz öncelikle hills'in bebek mamasını kullandık vitamin ve proteini çok güzel dozda veterinerimiz hills kullanırsanız vitamin vermenize bile gerek yok demişti. Sonrasında yine bebek vitaminleri kullanmaya başladık ve kendim yağsız baharatsız et ve tavuk pişirip verdim ayriyeten de yeni doğmuş bebekler için olan veterinerlerde satılan süt tozlarından süt yapıp verdim. Şu an gayet sağlıklı durumda. Bir de kedinin ruh sağlığını da iyi tutmanız gerek sürekli ilgi vermeniz çok hoşuma gidecektir mutlu olunca iştahları da açılıyor. Umarım yararlı olur

Jiyansutlac
Jiyansutlac

1790

Mamayı değiştirmenizi öneririm tahılsız yüksek proteinli mamalar kilo aldırır

Palyaco
Palyaco

218519

Bozitayi deneyin bakin nasıl kilo alıyor bozita kuzulu kisir 20 yag orani ve et orani cok iyi

Palyaco
Palyaco

218519

Kisir kuzulu kilo aldırıyor.kediniz kisirsa riske girmeyin değerleri minareleri gereği

Emirckr
Emirckr

11040

Bütçenizi aşmazsa Acana tavsiye ederim,
Protein oranı yüksek,doğum sonrası bizim kedimizde epeyce zayıflamıştı ve Acana kuru mama ile çeşitli yaş mamaların desteği sayesinde kilo aldırdık.
Biz yavruların da yiyebilmesi için Kitten olanını tercih etmiştik ama birçok çeşidi var mesela kediniz balık seviyorsa Pasifica’yı önerebilirim.
Yine ayrıyetten kümes hayvanları seçeneği de var,inceleyebilirsiniz.

pablopicasso
pablopicasso

117032

Hills kitten kullanabilirsiniz. Kediler çok seviyor. Bu süreçte düşünülebilir. Sonra daha farklı bir mamaya veterineriniz tavsiyesi ile geçebilirsiniz.

EduEso
EduEso

730

Teşekkürler yorumlarınız için

Seymmrym
Seymmrym

1292

Mama herkes yazmış hepsi de kilo aldıran mamalar ama Bağışıklık destekleyici bir vitamini unutmayın kediler de bizim gibi kilo kaybında bağışıklık sistemleri bozuluyor o yüzden çok farklı farklı şeyleri yükleme yapmadan temiz bir bağışıklık sistemi güçlendirici kullanın lysine force kullanmıştım biz veterinerden almıştım çok memnun kaldık bir de yine bu süreçte viyo immune çorba gibi olan birşey var ondan da kullanabilirsiniz

Palyaco
Palyaco

218519

Mineralleri gereği bozita kuzulu kisir hem kilo aldırır hem idrar yollarını korur ben 2 kilo kullandım fena kilo aldırıyor o yüzden biraktim

EduEso
EduEso

730

Yavru mamaları kilo aldırır diye duydum bozita yavru maması mı alayım kısır maması mı

EduEso
EduEso

730

Teşekkürler tavsiyeleriniz için acana ve bozitayı değerlendireceğim 🤗

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 540 Görüntüleme
  • 14 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.939 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR