Kedim Çişini Tuvaletine Yapmıyor

Barisyolcu
Barisyolcu

233 Puan

Arkadaşlar merhaba 4 gün önce yavru kedi sahiplendik 2.5 aylık dışkısını tuvaletini yapıyor alıştı ama bugün yorganımıza çişini yaptı yıkayıp temizledik eşim kuruması için koltuğun üzerine sermiş nevresimi bu seferde gidip ucuna yapmış anlamadığımız dışkısını tuvaletine yapıp çişini neden yapmıyor?

6 CEVAP

lilypoaca
lilypoaca

941

Sizi ve evi yadırgadığı için olabilir benim kedimde ilk geldiğinde yatağıma çişini yapmıştı, eğer ilk yaptığında ki koku gitmediyse orayı tuvaleti sanabilir sirke ile temizlemenizi tavsiye ederim

Barisyolcu
Barisyolcu

233

Ya bitane fikri olan insan yok mu herhangi bir öneri verecek soruyu mu beğenmediniz anlamadım?

Barisyolcu
Barisyolcu

233

Teşekkür ederim dediğiniz gibi sirkeyle temizledik bu sefer başka bir yere yaptı stresli olduğunu düşünüyoruz yanımızdan ayırmayıp sürekli ilgi gösteriyoruz inşallah düzelecek

KimJeongguk
KimJeongguk

122073

Yaptığı yerdeki çişi peçeteye emdirip kumuna koyun peçeteyi ve orayı kediye koklatın umarım işe yarar. Tüyü kadar ömrü olsun.

msfkaya
msfkaya

3391

Çişini yaptığı yere 3-5 gün ulaşmamasını sağlayın. Yeni gelmiş bırakın kafasına göre takılsın size güvenip ilgi isteyeceği zaman yanınıza gelecektir. Tuvaletinde çişli kum varsa hemen almayın kalsın orda kokusuna gidecektir.

Snzlc
Snzlc

17500

kediniz eve alışana kadar alanını sınırlayın sadece bir odada dursun. geniş alanlar yavruları korkutabiliyor. mama su kabı ve tuvaleti odanın farklı köşelerinde durursa tuvaletine rahatça yetişir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 240 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81324 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR