Kandırılma Sonucu Goldi Mama

Elfffff
Elfffff

5341 Puan

Petshopa sokak kedileri için micho mama almak için gitmiştim.Adam ne yaptı etti kandırdı beni micho çok tuzlu zararlı goldi al dedi goldi goody değil.Sonra aldım verdim kedilere yemiyorlar.Saman gibi kokuyor zaten.Napıcam ben bu kadar mamayı?

12 CEVAP

aliberken
aliberken

1148

Micho mamayı petshop yerine *********.com dan daha taze şekilde alabilirsiniz.Petshoplarda daha pahalı ve beklemiş-bayatlamış oluyor.
Yaklaşık 1 yıldır sokaktaki kediler için mito(yeşil paket olan) kullanıyorum ve kedilerde hiçbir sıkıntı olmadı memnunum.Deneyebilirsiniz.
Aldığınız pet shop değişim veya iade yapmazsa http://goldipetfoods.com/ direk firmayla iletişim kurun.Belki yardımcı olabilirler.

aliberken
aliberken

1148

Açık mama alıp tekrar aynı duruma düşebilirsiniz.Genelde açık mamalar bayat ve goody marka oluyor.Goody mamaları çoğu kedi -köpek yemiyor.Siz aldığınız yeri ikna edip mamayı değiştirirseniz o mamayı açık mama olarak tekrar satar ve açık mamada ne aldığınızı bilemezsiniz

aleyn
aleyn

113859

geri götürün değiştirmek istediğinizi söyleyin petshoplar genelde değişim yapıyorlar..

Elfffff
Elfffff

5341

Mamayı açtığım için almazlar gibime geliyor

NehirC
NehirC

2449

Alırlar muhtemelen.

Elfffff
Elfffff

5341

Alırlarsa hangi mamayı alayım.Micho gerçekten tuzlu mu?

aleyn
aleyn

113859

bölüp açık da satıyorlar onlar bi şekilde satar siz ikna etmeye çalışın

aleyn
aleyn

113859

yani o mamalar için tuzlu ve aroması çok fazla deniyor benim aldıgım petshop onları satmıyor bile kedilerin böbrekleri iflas ediyor diye bir de bu mamaları yemeye başlayınca sonra başka mama da yemiyorlar bildiğim kadarıyla.. başka alternatif neler vardı..

NehirC
NehirC

2449

Evet tuzlu. Açık mama alsanız? Yani daha kaliteli markaların açık mamalarını alsanız Micho nun kapalı paketlerinin fiyatına gelir. Mesela profine ya da bonacibo yu açık olarak bulabilirsiniz onlardan almaya çalışın. :)

Elfffff
Elfffff

5341

Bir de proline vardı

eltarcin
eltarcin

116201

Zaten kalitesiz bir şeye benziyor. Saman gibi kokması normal. Pet Shop'unuza söyleyin. Zorla sattığını söyleyin. Beğenmediklerini, saman gibi koktuğunu geri vermek istediğinizi söyleyin. Micho bile daha iyidir Goldi'den. Hiç denemedim Micho'yu ama ondan bir tık daha iyi Mito (Yeşil Paket) var. Bonacibo var, Pro Choice var. Onları kullanabilirsiniz. Micho'dan daha iyi bu mamalar.

Elfffff
Elfffff

5341

Koskoca mahallede bir kişi de gelip almıyor.Birkaç kişi birleşip alıyoruz.Bende öğrenciyim ama açık mamaları araştırayım.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 4269 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79853 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR