Koltukta Islaklık

Arzbala
Arzbala

4266 Puan

Kedim 2 aylıktı bana geldiğinde şimdi 1,5 yaşında kısır dişi, 10 gün önce iç dış parazitleri yapıldı herhangi bir rahatsızlığı bulunmuyor fakat ilk defa 1 ay önce kızak hareketi yaptı. Veterinere götürdüğümde söyledim anal keseleri dolmuş olabilir dedi ve sıktı hiç birşey gelmedi. Mama alerji yapmış olabilir dedi mama değiştirdim. Ama hala hatta daha sık yapmaya başladı. Biraz önce koltukta oturuyordu indi baktım bir ıslaklık gibi ama çiş değil sırıl sıklam bir ıslaklık değil koku asla yok ne olduğunu anlayamadım. Benim gibi bir şey başınıza gelmişse benimle tecrübelerinizi palyaşabilirmisiniz?

5 CEVAP

Cips4
Cips4

928

Yeniden veterinere danışın. Benim kedim kısırlaştırılmadan önce bu hareketi yapmıştı, veterine gittiğimizde rahim enfeksiyonu tanısı kondu, hızlıca kısırlaştırdık. (Hafif beyaz renki kıvamlı bir akıntı geliyordu enfeksiyon sebebiyle ama ıslaklık yaratacak kadar değil)


Anal kese dolması kokulu olan bir süreç. Diğer kedimde yaşadık 3-4 ay önce. Kucağa alınca akıntıyı farkettim, üzerime bulaşmış, korkunç kokulu bir şey. Veterinere götürdüğümüzde anal kesinin dolduğunu söyledi ve boşalttı. Fakat hiç kızak hareketi yapmadı bu süreçte.

Cips4
Cips4

928

Çok geçmiş olsun umarım daha iyidir kediniz. Ben kedilerimde benzer bir şey yaşamadım. Eğer sorun çözülmediyse başka bir veteriner görüşü mü alsanız? İdrar yolları ile ilgili bir problem var gibi görünüyor, umarım sağlığına kavuşur en kısa zamanda.

Arzbala
Arzbala

4266

Çok teşekkür ederim benim kedim 2 yaşa yakın 6 aylıkken kısırlaştırdım ve herhangi bir koku yoktu bir kez yaşadık zaten daha olmadı o ıslaklık ama kızak hareketini sürekli yapmaya başladı artık :(

Arzbala
Arzbala

4266

Malesef dün kakasında beyqz ince pirinç tanesi kadar bir kurt gördüm hemen veterinere götürdüm iç dış parazit yaptı (1 ay önce yapılmıştı oysaki) ama dünden beri hala dışkılamadı ve makatı hafif şiş geldi :( neden dir ki? Bu gün tekrar götürücem sizde böyle birşey yaşadınız mı?

Arzbala
Arzbala

4266

Teşekkürler evet değiştiricem hala kızak hareketi yapıyor iç dış parazit yapıldı 1 hafta ara ile 2 kez. Anal keseleri boşaltıldı hala devam esiyor sorun çözemedik gitti alerjide oldu kulağının yanı yara mama değitrmemi söylediler proplan somonlu aldım bir de üstüne kabız oldu şimdi mamayı değiştiricem :( zor bir süreç yaşadığım İnşAllah iyileşir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 287 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81827 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR