Köpeğim Benden Soğudu Mu?

Ceri9292
Ceri9292

169 Puan

Merhabalar 5 yaşında küçük ırk bir patişim var, bana inanılmaz düşkündü yanımdan 1 saniye bile ayrılmaz-dı. 2 haftalığına evden ayrılmak durumunda kaldım ve annemle beraber kaldı. Gittiğim yerde arkadaşımın golden bir erkek patişi vardı onunla vakit geçirdim dolayısıyla. Eve döndüğümde asla büyük eskisi gibi delirircesine bir karşılama yapmadı kokladı öpmedi peşimden geldi odama 5 dk durup anneme gitti. Sürekli annemle olmak istiyor geceleri bile onun yanında yatıyor bana 5 dk sevdirip gidiyor asla yalamak yok eskisi gibi koklayıp dönüp gidiyor neden acaba ? Küsmüş olabilir mi ? Çok mutsuzum :(

4 CEVAP

Ceri9292
Ceri9292

169

Merhaba veteriner misiniz bilemiyorum ama bu işin en azından 5 yıl okulunu okumuş deneyimlemiş insanların söylediklerine dayanarak köpekler ve kediler de kıskanıp küsebiliyormuş. Sadece gözlemlemek yetmiyor malesef aynı evde kalmak sürekli onlarla ilgili olmak vakit geçirmek gerekiyor sadece köpek saldırması yeterli bir bilgi birikimi değil benim için kusura bakmayın. Kral köpek ailesine de baktım ama soruma cevap bulamadım ne yazık ki yani yardımcı olmaya çalışsanız da olamadınız. Kedilerle ilgilenmeye devam etmenizi tavsiye ediyorum köpek ve kedi çok farklı çünkü.

blue_hpood
blue_hpood

128183

köpekler küsmez. yahu küsmek, sarılmak, öpmek, gülümsemek.. bunlar insana ait duygular ve duygu dışa vurumları.. lütfen şu dört ayaklı dostlarımıza bu büyük anlamları yüklemeyin, zorlanıyorlar. onlar sadece kedi, köpek. size en büyük tavsiyem, ki belli ki köpek arkadaşınızla çok yanlış iletişim kurmuşsunuz, kral köpek ailesini inceleyin. kendileri sayesinde çok yanlışımızı gördüm, çok fazla kez deneyimledim. daha öncesinde köpek saldırısına uğramış birisi olarak yazıyorum, şu an hiçbir köpekten çekincem kalmadı. nasıl iletişim kurduklarını gözlemleyip ben de sağlıklı bir şekilde karşılık veriyorum. gerçekten köpekleri sevdiğini iddia eden birisinden de aynısını beklerim. onlara insanca değil köpekçe yaklaşmak gerek:)

blue_hpood
blue_hpood

128183

köpek saldırmasından bahsetmiyorum, bu sadece bir örnekti, kaldı ki bana defalarca saldırdılar fakat şu an kka sayesinde hiçbir köpekten korkmuyorum, ne dediklerini anlayabiliyorum köpeklerin. ben aslında köpek insanıyım. köpeklerle kedilerin farkından da haberdarım bu yüzden kral köpek ailesiyle ilgileniyorum ve köpek arkadaşı olan herkesin de ilgilenmesini tavsiye ederim. okul okumakla ilgili ne düşünüyorsunuz bilmiyorum fakat onlar sadece hekim, bizdeki psikologların yerini alamazlar maalesef. köpekler kıskanıp küsemezler. benim birebir gözlemim değil bu, bilhassa çağrı’nın senelerce köpeklerle deneyimleyip ortaya attığı ve hâlen daha kral köpek ailesinin kullandığı, benim de bizzat deneyimlediğim bir durum, köpek beden dili bilmediğiniz için köpekleri kıskanıyor sanmanız çok normal, öğrenmenizi tavsiye ederim:) bir iki video izlemekle olmuyor maalesef ki, bende ilk izlediğimde hiçbir şey anlamamıştım fakat köpeğinizin tüm hareketlerini gözlemleyip onun dilinden yani köpekçe anlamanız için kral köpek ailesi birebir, hatta dünyada tek diyebilirim. çünkü herkes şartlanma dâhilinde köpeklerle iletişim kuruyor, kendileri ise gerçekten köpekleri anlama derdindeler:) onlarla iletişim kurmanın yolu bu, diğer türlü çok şey sanarak üzülürsünüz:)

Yolo
Yolo

1857

Aynısının benzerini yaşamıştık uzun süre yaklaşmadı ve küstüğünü gözlemledik yani size de küsmüs olabilir

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 337 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80379 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR