Köpek Tasması Seçimi

BanuYuzgec
BanuYuzgec

13502 Puan

Bahçemde baktığım 2 tane yavru sokak köpeğim var 4 aylık oldular aşıları yeni tamamlandı ve ilk defa bahçe dışına çıkacaklar. Ben göğüs tasması almayı düşünüyorum ama veteriner hekimimiz göğüs tasmasıyla zaptedemezsin boyun tasması al diyor. Önerebileceğiniz tasma var mı?

3 CEVAP

blue_hpood
blue_hpood

128183

o veterinerin aklına tüküreyim, o veterinerden derhal kurtulun. köpeklerde boyun tasması kadar nefretle baktığım bir şey yok.. tam boyuna uygun, göğsü saran, bilekten geçirebileceğiniz eklentiye sahip, kesinlikle uzatmalı veya zincirli olmayacak bir tasma almalısınız. ayrıca yürüyüş yönetimi ve köpek beden dili için, köpeklerle daha sağlıklı bir iletişim kurabilmek adına kesinlikle size kral köpek ailesini tavsiye ederim. hem köpek korkumu yendim, hem köpeklerle iletişim kurmaya başladım, hatalarımızı görmemi sağladı, bana çok şey kattılar. instagram ve youtube sayfaları var. ödülsüz ve cezasız, kısacası şartlamadan köpeklerle sağlıklı iletişim kurmayı öğretiyorlar. herkesin incelemesini tavsiye ederim:)

Whitedog
Whitedog

2551

merhaba, bu büyük yanılgının aksine göğüs tasması herhangi bir "soruna" sebep olmaz. çekiştirerek yürüyen köpek dostlarda ve yavru köpeklerde göğüs tasması bana daha makul geliyor. köpek çekiştirdiğinde göğüs tasmasında daha fazla kuvvet uygulayabilir, boyun tasmasından daha fazla bir güçle karşılaşabilirsiniz lakin köpeğin sağlığıyla ilgili bir sıkıntı olmaz. çekerek yürüyen köpeklerde boyun tasması kullanıldığında omurilik, soluk borusu ve benzeri bölümlerde sorunlarla karşılaşabilirsiniz. boyun tasması ve göğüs tasmasının farkı yoktur. köpekle beraber uyumlu şekilde yürümenin kas gücüyle alakası hiç hiç yoktur. arkadaşın dediği gibi Kral Köpek Ailesi'nin ücretsiz videolarına göz atarak görebilirsiniz, yürüyüş yönetimi şeklinde arama yapabilirsiniz.

BanuYuzgec
BanuYuzgec

13502

Teşekkür ederim hemen bakacağım videolara

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 293 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80379 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR