Kum Kaplarını Oyuna Çevirme

Elifinkedileri
Elifinkedileri

12691 Puan

Kedilerimden birisi sürekli kum kabında yuvarlanip dakikalarca içinde oyunlar oynuyor hatta oynarken uyuyakalmis :) etrafa kum dagitmasini geçtim de ince taneli oldugu için yuvarlanirken gözüne kaçıyor mikrop kapmasindan korkuyorum zaten bir gözü alındı digeri de görmüyor birde hastalansin istemem. Nasıl bundan vazgecirebilirim. Çiçek topragi aldim buyuk kabin icine koydum oynasin diye umursamadi bile


2 CEVAP

Breda
Breda

3721

Hay seni sarmancik ya.. Bizimki de dun yataga cis yapti bu gun bi parca kakasini disari cikardi.. Kizginlik oyun çağı falan napcaz bende bilmiyorum.. Lazer deneyelim degisiklik olsun dedik kediye.. O da bizimkine ters düştü.. Cok sevdi deliler gibi kovaladi ama stres yapio.. Umarim duz3lir ikisi de..

Elifinkedileri
Elifinkedileri

12691

Belki kabin kenarina denk geldiyse ondan çıkmıştır dışarı oyle kazalar oluyor bazen minnacik totolarini sigdiramiyorlar canları sagolsun. Hastalık olmasın da gerisini takmiyorum :) lazer degil de kestane pipet Aliminyum folyo sarilmis kağıt ama ona dikkat edin hemen parcaliyorlar :) daha cok oynuyor bizimkiler hatta şu ahşap ugur bocekleri var buyuk boylari cok dikkatlerini cekti deneyebilirsiniz :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 569 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80192 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR