Kısır Olmayan Kedilerime Normal Mama Versem Sorun Yaşar Mıyım

Yarenn25
Yarenn25

232 Puan

Prochoice markasının kısır olmayan somonlu kedi mamasını kullanıyorum ... Evde 3 dişi kedim 1 tane de kısır erkek kedim var hepsine kısır olmayan kedi maması dan kullansam kısır kedim için bir sorun olur mu ? Ya da markanın kısır kedi mamasını alsam kısır olmayan kedilerim için bir sorun olur mu ?


6 CEVAP

simbakedi
simbakedi

136288

bir kısır bir normal alsanız daha iyi olur bence, ancak diğerlerini de en yakın zamanda kısırlaştırmanız ve hepsine kısır mama kullanmanız daha iyi bir seçenek olur. çünkü erkek kediler biraz daha hassaslar bu kısır mama konusunda vs, idrar yolu sorunu olabilir. dişi kediler de eğer daha 1 yaslarında değillerse gelisim acısından cok iyi olmayabilir. eğer hepsi en az 1 yaşındaysa kısır mama alabilirsiniz sürekli bence.

nesliars
nesliars

182

Ben bunu çok kıymetli bir veterinere danışmıştım ve bana hepsi kısır mama yesin diye cevap vermişti. Kısır olmayan bir kedinin normal mama yemesi ilerleyen zamanlarda idrar yolu problemlerine sebep oluyor dedi. Hepsi kısır yesin. Kısır olmayan kediler kısır mamayı biraz fazla yerler mamanız biraz daha hızlı tükenir bunun dışında sorun olmaz.

nesliars
nesliars

182

Kısır olan kedinin normal mama yemesi ilerleyen zamanlarda idrar yolu sorunlarına sebep olabiliyor.Kalın Yazı

Palyaco
Palyaco

218519

Kisir mamasını kullanın vitamin değerleri aynı hem kisir kedinizde taş ölümünü engellersiniz normal vermeyin derim

iremm_u
iremm_u

1743

Erkek kediniz için mutlaka kısırlaştırılmış kedi maması kullanmalısınız. Çok büyük idrar sorunları çıkıyor. Ve kısırlaştırılmış kedi mamanızında kalitesiz ve tavuklu olmaması önemli. Kısırlaştırılmış kedi maması kalitesiz olunca da idrar problemleri yaşanıyor. Bizzat kedimde yaşadım. Diğer kedileriniz kısırlaştırılmasıda önemli hem kedileriniz için daha sağlıklı hem sizin için daha rahat. Eğer kısırlaştırılma yaşları gelmemişse ve mecburen 2 ayrı mama kullanacaksanız kısır kedinizin diğer kedilerinizin mamasını yememesine dikkat etmeniz gerekir. Patili dostlarınızın tüyü kadar ömrü olsun🙏🏻🐾

miyu24
miyu24

556

hepsini kısırlaştır

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 241 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 93.154 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR