Kedisi Sarılik Olanlar Lütfen Yardımcı Olabilirmi

Iremacr
Iremacr

192 Puan

6 aylık smokin cinsi kedim var ve halsizlik,iştahsızlık ve ishal sorunu vardı ve sırf uyuyordu yakın zamanda vet. götürdüm sarılık olduğunu söyledi 6 günlük tedavi sonrasi%70 iyileştiğini söyledi. ursomed ve asist ilacı aldirdi eczaneden bu ilaçları kullanan ve kedis8ne iyi gelen varmı? ağzı ve burnu hala hafif soluk biraz da cansız duruyor bu ilaçları kullanıp kedisine iyi gelen varsa lütfen yardımcı olsun simdiden teşekkür ederim:)

2 CEVAP

Szrcanx
Szrcanx

2138

Benim kedim de ilkte mantar olmuştu düzeldi sonra sarılık oldu her yeri sap sarıydı 1 ay tedavi gördü her gün Vet götürüp 3 saat başında bekliyordum 2 adet serum ve günde 5 tane iğne yiyordu yemek yemiyordu halsizdi çok kilo kaybına uğradı hils hasta yaş maması püre şeklinde şiringa ile besledim 1 ay boyunca ve sürekli kaşınıyordu 4 ay kadar boyunluk ile dolaştı evde son 1 aydır şükür çıkarttık tüyleri eskiye döndü yemesinde içmesinde sorun yok güzel bir veteriner veya fakülteye götürmenizi öneririm bilen birisi baksın yavrucağa geçmiş olsun umarım düzelir :)

Iremacr
Iremacr

192

Şuan durumu iyi gibi görünüyor eski haline döndü sayılır ilk güne göre gayet iyi, hafif soluk burnu ve ağzı sadece zamanla iyi olacağını düşünüyorum teşekkür ederim yorumunuz için 😇

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 213 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.939 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR