İç & Dış Parazit Sonrası

Ceronimo-
Ceronimo-

2332 Puan

Merhaba, dün 2 aylık kedime Broadline iç&dış parazit damlası yapıldı. Veteriner parazitleri için kakasını takip etmemi söyledi. Dünden beri 3 kez kaka yaptı fakat kakasında hiçbir şey yoktu. Ne kadar sürede dökülüyorlar acaba?

5 CEVAP

Nurbaran
Nurbaran

4471

Aşıyı yaptırdığımda doktorumuz bana öyle bişey söylemedi ben de takip etmedim. Sadece aşırı uyku hali halsizlik gibi yan etkileri oldu aşıdan sonra onun dışında bi sıkıntı yaşamadık.

Ecerana
Ecerana

14974

Benim kedime fakülte de parazit teşhisi konuldu iki tane şurup verdiler ama kedime şurubu içirtemediğimiz için biz de aşı yaptırma kararı aldık ve veterinere aşı yaptırdık ilk günler de dışkısı ile birlikte kan yaptı bu da paraziti döküyor anlamına geliyormuş. Eğer çok paraziti yoksa görmezsiniz zaten sadece parazit yumurtaları olur dışkısında. Onu da dediğim gibi görmeniz çok zor. Göbeği şiş değilse ve çok yemek yemiyorsa dışkısı normalse parazit yoktur büyük ihtimal

gizemesersoy
gizemesersoy

11257

benim kedime de veteriner aynı aşıyı kullanıyor yetişkinken sahiplendim eski sahibi sokağa atmıştı ama dışkısında hiç parazite rastlamadım. parazit olmadığı için olabilir mi acaba? bu arada bu aşıyı kullananlar iç parazitlere de etkili mi yoksa hap da yutturulmalı mı iç parazitler için? hangi şehirdesiniz acaba?

Ozelhatice
Ozelhatice

488

İç ve dış parazit damla daha etgili ve iyisi hapı mamaya katıyosun ben sokak hayvanları için denedim ıslak mamaya katarak kokusundan dolayı hiç birine yediremedim

ggore
ggore

676

Merhabalar, bugün 4 yaşındaki kızıma da veteriner bu damlayı damlattı, biraz enteresan geldi zira iç-dış parazit aynı anda tek bir damlada olduğunu hiç duymamıştım. İlk iki-üç saat biraz ateşi yükseldi, zaten genel olarak çok hareketli değildir o yüzden o sakinliğine devam etti ama sanki bi tık fazlaydı. Henüz kakasında parazit gözlemlemedim bakalım yarın belli olur sanırım.
Kullanan hayvanseverler, güncel deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 12854 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80266 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR