Kedim Severken Kaçıyor

Siyamm
Siyamm

306 Puan

Arkadaşlar öncelikle merhaba kedim son 2-3 haftadır severken benden kaçıyor yanına uzanıyorum kalkıp gidiyor kafasını seviyorum kafasını başka yere çeviriyor sadece uykudan kalkınca sevdiriyor kendini acaba kızgınlık döneminde mi ? o yüzden mi yapıyor kendisi erkek 9 aylık siyam kedisi birde dışarı çıkmak için dış kapının önünde sürekli ağlar seste miyavlıyor tabi ki çıkartamıyorum soğuk davranıyor sebebi nedir acaba bilenler yorumlayanlar cevap verirse çok teşekkür ederim :)

4 CEVAP

goknur
goknur

18247

Balkondan dusmuyorlar merak etmeyin denmis ama bir cok kedi bu yuzden hayatini kaybetti. Ve burda cok orneklerini gorduk. Gogus tasmasiyla gezdirmeyi deneyin veya balkonda gozetim altinda tutun derim ben.

Kediseviyorum
Kediseviyorum

1355

Öncelikle kedinizin soğuk davranması kişiliği yüzünden olabilir, dışarı çıkartmadığınız için de olabilir. Eğer en alt katta değilseniz kedinizi balkona çıkartabilirsiniz(düşmezler merak etmeyin) ,tasma alıp gezdirebilirsiniz. Dediğim gibi kişiliği yeni yeni oturuyorsa böyle davranadabilir. Benim kedim de çocukken sevdiriyordu,büyüyünce sevdirmedi. Hoşuna gitmiyor olabilir onunla farklı iletişim yolları deneyin.

YasaYasa
YasaYasa

8946

Size trip atıyor kolay gelsin :))

Siyamm
Siyamm

306

@kediseviyorum 7 kattayız o yüzden balkon zor zaten 1 kere düştü hayatta kalması mucize o yüzden sadece kontrol altında balkona salıyoruz teşekkkürler yanıtlarınız içinn

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 842 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.033 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR