Köpeğim Neden Uyumadan Önce Yatağını Çığniyor Olabilir?

Luna diş kaşıntısından dolayı gün içinde bir çok şeyi kemiriyor. Şanslıysam yutmadan ağzından parçaları topluyorum. Ancak uyumadan hemen önce yastığının kenarını çiğnemeyi ayrı bir seviyor ve evet yastık kumaşları yavaş yavaş küçülüyor hatta birinden elyaf bile çıktı. Sebebi ne olabir? Kedilerdeki gibi anne emmekten kalan bir alışkank mıdır ya da diş kaşıntısı mıdır? Sert zeminde yatmasını istemesem de bir kez deneyeyim dedim. 1 saat boyunca aralıksız böğürerek ağlayınca dayanamadım. Ama kumaş yesin de istemiyorum. Lütfen yardım edin.

3 CEVAP

Sezgek
Sezgek

16466

Köpek bakımı hakkında çok bilgim yok ama şu an diş kalıntısı var diyorsunuz dolayısıyla yatağını da çiğneyebilir bu normal bence ve kedilerden farklı olarak yakınıyorsam köpekler düzenli olarak bir şeyleri çiğnemeyi seviyorlar videolardan gördüğüm kadarıyla köpekler için uygun oyuncaklar var onlar çiğnesin diye parçalanıp tutulmayacak şekilde oyuncaklar belki o şekilde bir oyuncak alabilirsiniz onunla yatağında çiğnemeye devam eder aklıma gelenler bunlar açıkçası

blue_hpood
blue_hpood

128183

diş kaşıntısından olabilir. bunun çözümü için muhtemelen kral köpek ailesi’nde cevap bulabilirsiniz. ayrıca bir köpek arkadaşa sahip olduğunuzdan özellikle kka’dan köpek beden dili öğrenmenizi tavsiye ederim, bana çok şey kattılar bu konuda:)

Oyuncakları var ancak yorgunken yüzlerine bakmıyor 😅 tavsiyeleriniz için teşekkürler

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 303 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR