Kedimin Bacağı Kırıldı. Eskişehir -Taksit Yapan- Veteriner Önerisi

parskedy
parskedy

3280 Puan

Merhabalar,
Dün kedimin bacağı kırıldı ve her zamanki veterinerimize götürdük, röntgen çektirdik. Sonrasında da veteriner tarafından aranıp bugün için ameliyat randevusu oluşturduk fakat hemen sonrasında öğrendim ki ameliyat için 4000-4500 tl istiyorlar ve taksit yapamayacaklarını söylediler. Böyle bir miktarı tek seferde ödemem mümkün değil. Bu yüzden görece uygun fiyatlı ve mutlaka taksitle ödeme yapabileceğim güvenilir bir veteriner arıyorum Eskişehir'de. Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.

9 CEVAP

simbakedi
simbakedi

136281

karttan falan ödeseniz sonra bankadan taksit yapamıyor musunuz? belki bu sekilde bir sey de dusunebilirsiniz. ben istanbulda oldugum icin bilmiyorum ancak hayvan hastanesi vs varsa onlaraı da arastırmanızı öneririm. genelde daha uyguna yapıyorlar

aslihan_e
aslihan_e

132044

Haritalardan çevredeki tüm veterinerlere bakın ve tek tek whatsapp'tan numaralarına taksit yapıp yapmadıklarıyla ilgili mesaj atın bence.

Cennet29
Cennet29

124626

#amilla kırık bacaklı kediyi nasıl kafeste istirahatle iyi edebilirsiniz şaşırdım açıkcası. Benim kedim iki bacağındanda ameliyat oldu ve platin takıldı her ikisine de. Platinin ucuzuda var kaliteliside. Ucuz malzemeyle yapılan işlem sonrasınsa tekrar sıkıntı verir. O yüzden veterinerimiz en kalitelisini taktı fiyatıda ucuz değildi. Ama kedim şuan cok iyi. Birde nasıl taksit yapılmıyor şaşırdım ben 2 taksitle ödemiştim. Tek seferde kim bu kadar tutarı ödeyebilir herkes ev geçindiriyor

amillaaa
amillaaa

12046

@Cennet29: Kemikler zaten kendiliğinden kaynar. Eğer ki kemikte çok büyük bir ayrılma söz konusu değilse kendi haline bırakıp iyileşmesini beklemek veya alçıya almak yeterli olabiliyor. Kedi fazla hareket ederse kemiğin daha çok ayrışıp sivri bir kısmının deriyi delme riski gibi şeyler söz konusu olabilir o yüzden hareketini kısıtlamak çok önemli.

Cennet29
Cennet29

124626

#amilla 2 bucuk aylık yavruya araba çarpmıştı götürdük ben sargı saracaklar falan sanmıştım kalçadan kırığı çok kötüydü ameliyat oldu güçlü bebek iyileşti. Biz kırıklarda güzel tecrüler basit tedaviler yaşamadık ne yazık ki :( hep ameliyat gerekti iyileşmeler uzun sürdü. Sevindim ameliyatsızda iyileşen kırıkların olduğuna hareket kısıtlamasına katılıyorum 🤗

Merhaba


Kuveyt Türk Katılım Bankasının kredi kartı olan Sağlam Kart'a veterinerlerde vade farksız 5 taksit oluyor. Siz tek çekim yaptırıp mobil şubedeb 5 taksite bölebiliyorsunuz.

aslihan_e
aslihan_e

132044

Hem belki daha hesaplı yapan birini de bulabilirsiniz

amillaaa
amillaaa

12046

Kırık ameliyatlarında kullanılan malzemeler çok pahalı olduğu için verilen fiyat kulağa çok az geliyor. Daha uygununu bulabileceğinizi pek düşünmüyorum. Taksit konusunda yardımcı olabilecek birini bulabilirsiniz umarım.
Ameliyat olması zorunlu muymuş? Ben bulduğum ayağı kırık kedilerin çoğunu ameliyat ettirmek yerine birkaç hafta kafes istirahatinde tutuyorum, toparlanıyorlar.

Cennet29
Cennet29

124626

Kesinlikle araştırın taksit yapanlar vardır. Cok geçmiş olsun

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 232 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 92.797 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR