Kedimdeki Sorun Acil

yarencloud
yarencloud

311 Puan

Evde 2 tane kedim var biri dişi 2 yaşında diğeri erkek 6-7 aylık olabilir onu yeni sahiplendim 2 ay önce getirdim ve alışma süresindeler dişi kedim çok sinirli pek kendine dokundurtmuyor görmezden geliyor onu erkek olan tuvaleti hariç farklı yerlere yapmaya başladı ilk koku bırakma olayı mı diye düşündüm ama anlatılan gibi yapmıyor ve üstünü kapatmaya çalışıyor nedeni ne olabilir

2 CEVAP

Kediseviyorum
Kediseviyorum

1355

Benim de 2 kedim var ve biri dişi.Sizin sorunlarınızın aynısını yaşadık dişi olanda. Bir süre sonra birbirlerine alışacaklardır ve hatta arkadaş bile olacaklar. 1-2 aylık bir süre geçmesi gerekiyor sadece. Tuvalet konusuna gelecek olursak;aynı kumu kullanıyorlarsa bir süreliğine kumlarını ayırın. Birbirlerini göremeyecekleri yere koyun,gerekirse kuma yapması için sprey spariş edin. Ara sıra (kavga bile etseler) aynı ortama bırakın. Hem alışırlar hem de tuvalet sorunu çözülmüş olur.

YasaYasa
YasaYasa

8946

Stresten olabilir disi kediniz üstünde baskı kuruyodur erkeği bi odaya alın onunla ilgilenin bi hafta kutusunuda oraya köyün düzelir:))

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 480 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR