4 Aylık Scottish Fold Erkek Kedimi Ne Zaman Kısırlaştırmalıyım?

mehtapkaplan
mehtapkaplan

5436 Puan

Merhabalar, ilk defa kedi sahiplendim o yüzden her konuda acemiyim ve bilgi tecrübelerinizden birazcık istifade edicem. Başlıktanda anlaşılcağı üzere 4 aylık kedi oğlum var scottish fold cinsi. Kaçıncı ayda veya yaşta kısırlaştırmam sağlığı açısından daha doğru olur?

6 CEVAP

KayahanK
KayahanK

551

Erkek kedilerde hekimlere göre minimum 9-10 aylık tavsiye edilen 1 yaş , hekiminize danışmanızı tavsiye ederim muayene sonrası en uygun zamanı belirtecektir.

blue_hpood
blue_hpood

128183

veteriner hekime danışmayın. size testis otursun, bi kızgınlığa girsin bakarız falan diyecekler, araba muayene eder gibi. size bir tavsiyem var, açıp yabancı kaynaklardan güzelce araştırın. benim size önerim 4.5 aylıkken kısırlaştırmanız, ben öyle yaptım, hiç kızgınlığa girmedi, koku bırakmadı, stres yaşamadı. iyice araştırın. özellikle hassas bir kediniz var, bolca araştırmanızı öneririm, veterinerlerin de sadece paraya baktığını, çoğu şeye sizin karar vermeniz ve öğrenmeniz gerektiğini unutmayın.

bademk
bademk

2313

Ben 6 aylıkken kısırlaştırdım bir sorun olmadı

Deniz1741
Deniz1741

10927

1 yaşını bekleyin, bir kızgınlık geçirsin öyle kısırlaştırın tarzı düşünceler artık eskide kaldı. Veterinerlerde bu noktada bölünmüş durumda. Benim size tavsiyem yukardaki arkadaşın da yazdığı gibi hiç kızgınlığa girmeden kısırlaştırmayı yaptırmanız olacaktır.

Rosier4
Rosier4

11666

Benimde erkek britishim var 6aylık olduğunda kısırlaştırıcam kızgınlığı yaşamadan koku olayına başlamadan.

Palyaco
Palyaco

218519

En ideal 1 yaşında sağlık acisindan

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 205 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80630 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR