Beslenmeden davranışlara kadar, evcil dostunuzun yaşamına dair detayları keşfedin.
Tüm Blog YazılarıMerak ettiklerini sor, dostlarımızla yaşayanlar cevaplasın.
Dengesizkedininmagdurannesi sordu.
Dengesizkedininmagdurannesi cevap verdi.
Herkese merhaba.
Kedim uzun süredir çadır şeklindeki yatağında yattığı için tamamen aklımdan çıktı, ve iki saattir uyuduğu için geleceğini düşünmediğim bir anda bazanın altından bir şey aldım ve kapatırken viyak diye sesini duydum. Arada sıkıştığını düşündüm hemen ve acilen bir pet hastanesine gittik. Filmleri çekildi ve ağrı kesici, kanama önleyici (?) bir şey yapıldı. Görünürde bir sorun olmadığını söylediler ama yine de bu gece burda tutalım dediler. Ne denli şiddetli kapattığımdan emin değilim çünkü şok halindeydim ve çok korkmuştum. Doktor bir şey yok ama gözlemleyelim dediği için onu strese sokmak istedim. Geldiğimizde güzelce yedi ve içti, bir yere tırmanırken vs sorun yaşamadı, acı belirtisi göstermiyor ama bir kaç saattir uyuyor. Arada dürtüp kontrol ediyorum. Uyanıyor, gözleri açılıyor ama uykusu var ve geri uyuyor.
Hayatımda kendimden nefret etmediğim kadar nefret ettim, içim çürüdü gerçekten böyle bir dikkatsizlik yaptığım için. Sizce uyuması normal mi ağrı kesici ve korktuğu için?
uyuması normal. kendinize kızmayın, ben bazayı yanlışlıkla kardeşimin üzerine kapattığımı bilirim. bir dahaki sefere böyle konularda dikkatli olun, kapıyı kapatıp işinizi halledin. röntgen çekilmiş, kanama önleyici iğne yapılmış, sorun yok. fakat kısa süre içinde bir kez daha kontrol ettirmenizi öneririm.
Daha önce hiç başımıza gelmedi ama çok korktuğum bir olaydır kapatırken 2 kez kontrol ederim bir elimle onu tutarım veya yakınımda biri varsa kediyi tutun derim. Allah korumuş kıyamam çok üzüldüm kendinizi suçlamayın olur öyle şeyler dün de kedim gözümü cikarticakti az daha
şansa hemen altina geldi pencesi saatlerce ağladım o da çok üzüldü bana zarar verdiğini anlayinca. Yani birbirimize bilmeden zararlar verebiliyoruz. İnşallah önemli bir şeyi yoktur yaşadığı olayın şokundan yorgun düşmüştür Allah şifa versin 🤕
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru SorŞikayet göndermek için bir sebep seçmelisiniz.
Teşekkürler!
Şikayetiniz başarıyla gönderildi, en kısa zamanda inceleyeceğiz.