Kedi Sahiplenme

Elfffff
Elfffff

5341 Puan

2 tane erkek kedim var 1 tane de kızım olsun istiyorum.1 kedim kısır,2.si haftaya değil ondan sonraki hafta kısırlaştırılacak.Bir tane de kızım olsun istiyorum.Buldum da ama 3.kedi fazla mı gelir?

3 CEVAP

Elifinkedileri
Elifinkedileri

12691

Dikkat etmeniz gereken noktalara özen gosterirseniz sorun olmaz. En başta hijyen çünkü cok kedili durumlarda hastaliklarin yayilmasi daha kolay oluyor aşılarını aksatmamaniz lazım her birisi icin birbirinden ayri saklanip yatabilecekleri yerler olusturursaniz daha iyi olur çünkü yalniz kalmak isteyebiliyorlar. Mama kaplari ve su kaplarina dikkat edin mamasini once bitiren digerininkine sulaniyor çünkü ondan arakliyor mama yemeleri esnasinda basinda durmanizi tavsiye ederim. Kum kabinizin da 4 tane olmasi lazim kedi sayinizdan 1 fazla kum kabi koyarsaniz hepsini de birbirine yakin yerlere koymazsaniz daha iyi olur. En önemli hususlardan birisi de güvenlik! Camlariniza normal sineklik takarsaniz yirtma ihtimalleri cok yüksek. Tirnak bakimlarina cok dikkat edin oyun oynarken birbirlerine tirnak atmasinlar gözüne bile gelebilir muhakkak kesik olmasi lazim. Belki sizin icin sorun teşkil etmez ama aileniz için sorun olabilir kıl tüy iki ekstra cogaliyor supurgeniz daha goz onunde olmaya basliyor :) ve veterinere gitme aksiyonlari da 3 kediyle daha zor oluyor gerekirse eve gelsin veteriner biz giderken miyavlardan koro esliginde gittigimiz icin eve cagirdik parazit uygulamalarinda :)) radyatör yataklari süper oluyor tavsiye ederim. Bizde 2 sarman 1 tekir oglumuz var oyunlari cok sert oluyor hep erkek olunca ama yetebiliyorsaniz birbirleriyle oynuyorlar zaten benimde oynamama gerek yok demeyecekseniz sahiplenin. Kedilerinizi en iyi taniyan sizsiniz onlarin verecegi tepkiyi az cok tahmin edersiniz ikisi mutlu mu birisi tek kalmayi istiyor mu bunlari degerlendirin eger ki oyle bir sey varsa bir tane daha getirip kedinizi huzursuz etmeyin hepsi kalabaliktan hoslanmaz çünkü... :)

eltarcin
eltarcin

116201

"Miyavlardan koro" bayıldım :D Bizde de iki kedi vardı bir zamanlar öyle olyordu. Möööövvvvv! Mööuuuuuvv! Kkkkkkk! Tıssss! Sesleri birbirine karışıyordu :))

Mariana
Mariana

11022

Eğer bakıcak gücünüz varsa ve ortam müsaitse istediğiniz kadar bakın kim karışır :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 597 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.037 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR