Kedim Herkese Tıslıyor

Fistikliokum
Fistikliokum

2342 Puan

kedim 2 aylık geldi bize, scotish fold dişi, eve gelen giden herkese tıslıyor, istisnasiz herkese. evde yapanci varsa bize de tıslıyor , kimse yoksa tislamaz ama evde baskasi varsa hep tıs tıs, kedisi boyle olan var mi? alışsın 8stiyoum misafirlere ama maalesef 1.5 yildir cozum bulamadik, onerisi olan var mi?

5 CEVAP

blue_hpood
blue_hpood

128292

kediniz muhtemelen aşırı korkak yapıda bir kedi; kediler sadece kapana kısılmış hissettiklerinde tıslarlar. size bir önerim olacak, evde kedinize ait bir alan var mı? tamamen onun için dizilmiş bir köşe fakat sizin kendi zevkinize göre dizdiğiniz değil; onun ihtiyaçlarına göre uyarladığınız bir alan. şayet yoksa önce böyle bir alan edinin. misafirlerinizin sıklıkla geldiği yerin haricinde mümkünse başka bir odada bir yer yapın; kedi ağacı alabilirsiniz, kedi evi alabilirsiniz, kendiniz de yapabilirsiniz, gün içerisinde orada oynatın, pencere varsa karşısına uzanabilsin. bir diğer önerim, benim belalı kedim programına bakın; umarım burada çözüm bulabilirsiniz.

Linaymin
Linaymin

2233

Merhaba, benim kerimde suanlik 2 aylık british dişi ve arada niyese tıslıyor niye yapiyor anlamış degilim ve ne zaman parmaklarımızı görse Bi ısırmaya çalışmalar falan ne yapmaliyiz?

blue_hpood
blue_hpood

128292

karakteristik olabilir; dediğim gibi kediler kapana sıkışmış hissettiğinde tıslarlar. belki de yabancılara karşı aşırı korku duyuyor. benim belalı kedim’e mutlaka bakın.

Fistikliokum
Fistikliokum

2342

tesekkurler, izliycem

Fistikliokum
Fistikliokum

2342

blue_hpood tesekkurler, evet kendine ait alani var yatağının oldugu bir köşesi tirmalama agaci ve oyuncaklarinin oldugu bir kosesi var, evde baskalari varken geliyor misafirlere tek tek tislayip kendi yerine gidiyor zaten, ama surekli gelip gelip tisliyor. balkon caminin oraya da ona özel yatak yaptim , yani kendi alanlari var aslinda ama 🙄

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 187 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81827 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR