Evin Kokusu

Masisko10
Masisko10

1970 Puan

Iki hafta önce yeni bir dişi kedi sahiplendim.erkek kedim ergenlikteydi ama kedi gelince idrarini yapmaya başladı.iki haftadòr daha önce hiç olmayan bi koku var evde.bu koku beni çok rahatsiz ediyor.lutfen yardıncı olun.

7 CEVAP

Masisko10
Masisko10

1970

Cevaplarınız için teşekkür ediyorm.dediğiniz gibi bir kaç veterinerle daha görüsmem iyi olacak.ama içim rahatladı sizin cevaplarınızla

kedilimadam
kedilimadam

114398

Erkek kedinizi kısırlaştırmalısınız.Dişi kedinin kokusunu alınca belli ki kokuyla işaretleme yaparak çiftleşme sinyalleri veriyor.

Masisko10
Masisko10

1970

Kedimi kısırlaştırıcam ama veterinerimiz 14 15 aylik olduktan sonra kısırlaştırmanın daha sağlıklı olacağını ifade etti kedim daha 8 aylık o yuzden ne yapacağımı bilemedim

Heiter
Heiter

115202

"Yaşını doldursun" diyen de varmış, "ne kadar erken olursa, o kadar iyi diyen" de. İsmini zikretmemde bir sakınca yoktur umarım ama benim kedimle yaşıt (7 ayını doldurmuş) erkek kedisi olan @deniz_berkan da geçenlerde kısırlaştırdı kedisini.
Veterinerlerde de kedi sahiplerinde de, bu konuda mutabakata varıldığını söyleyemeyiz yani.

kedilimadam
kedilimadam

114398

Ben 6aylıkken kısırlaştırdım.Herhangi bir sorunumuz yok çok şükür.Ama yine de bu kuraldır gibi bir iddiada bulunamam.Bana veterinerin açıklaması şöyleydi: erkek kedilerde testisler dolduktan sonra kaç aylık olursa olsun kısırlaştırılabilir.Hatta ne kadar erken olursa o kadar iyi olur, çünkü koku bırakma vs gibi şeyleri öğrenemeden kısırlaştırmış oluyoruz.Ayrıca kızgınlığın olumsuzluklarını vücut olarak yaşamasına engel oluyoruz.Dediğim gibi biz bir sorunla karşılaşmadık bugüne kadar ve şu an neredeyse 3ay geçti operasyonun üzerinden.İyice araştırıp birkaç farklı veterinerle görüşmenizi öneririm.

XxBulut
XxBulut

2829

ben de erkek kedimi 2 gün önce kısırlaştırdım. şu an 10 aylık.bir sorun yok

MinelG
MinelG

12959

Tuvaletini yaptığı yeri sirkeyle silin tekrar idrarının kokusunu almasın.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 570 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.037 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR