Çok Acil, Yavru Gözlerini Kaybetmiş Olabilir Mi?

betulbatar
betulbatar

5025 Puan

Merhabalar. İki gün önce kaldırımda ağlayan annesiz bir yavru kedi buldum. Soğuktan titriyor ve gözleri enfeksiyondan tamamen kapanmış haldeydi. Biberonla besliyorum, ilaçlarını uyguladım. Bugün gözleri açıldı ama gözleri çok sağlıklı görünmüyor. Yarın Vete götürücem ama çok üzüldüm biri fikir versin istiyorum bu normal mi iyileşme aşamasında diye. Yavru gözlerini kaybetmiş olabilir mi?


3 CEVAP

amillaaa
amillaaa

12046

Kurtarılabilecek gibi duruyor, çok daha kötü durumdakileri gördüm. Gözleri enfeksiyondan çürümeye başlıyor, göz yuvası boş kalıyor. Fotoğraftaki kedinin hiç değilse göz küreleri sağlam görünüyor. Biraz deformasyon başlamış olabilir ama görme yetisini tamamen kaybedeceğini düşünmüyorum. Geçmiş olsun, kediye baktığınız için de sağ olasınız ^_^

dd13
dd13

2105

Geçmiş olsun, umarım yavrucak çabucak iyileşir ✨️✨️

betulbatar
betulbatar

5025

Çok teşekkürler cevabınız için umarım kurtulur dediğiniz gibi. Gözlerindeki enfeksiyon daha çok yeni kurudu, daha önce kaç gün öyle gözleri enfeksiyonla yapışık halde kaldı bilmiyorum. Göz küreleri sağlam eve ama göz bebekleri normal görünmüyor ve boş bakıyor hep havaya doğru.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 180 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81827 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR