Köpek Sahiplenme Hakkında

Dostlar selam. Bu aralar köpeklere ilgi duymaya başladım ve Husky (Sibirya Kurdu) hoşuma gitti. Şu an almak gibi bir planım yok sadece ileride öyle bir durum olursa diye şimdiden bilgi almak istedim. Üniversitede, aile evinde bakan insanlar deneyimlerini paylaşırsa sevinirim. Bu arada insanlar haklı bir duyarlılıkla işte o bir can heves edip alma, bakamayacaksan alma gibi şeyler söylüyor. Merak etmeyin sorumluluk ve disiplin gibi özelliklere sahip bir insanım ve köpeğe bir mal değil bir dost olarak davranacağımı biliyorum. Madde madde sorularım olacak.
Aylık giderleri nasıl?
Sosyal hayatını nasıl etkiliyor? Akşam dışarı çıkacağında bir sorun çıkıyor mu
Evde yalnız ne kadar kalabilir?
Apartmanda ses çıkartır mı?
Egzersizleri eğitimi nasıldır?
Yazın hayvanın rahatsızlık çekmemesi için neler yapılmalı?
İki kedi ile birlikte yaşamasında sıkıntı olur mu ?
Cevap veren arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

3 CEVAP

blue_hpood
blue_hpood

128183

iki kedi ile bir husky beslemek çok sakıncalı, tehlikeli. daha önceki sorunuza da cevap yazdım; köpek beden dili öğrenmeden bir köpek sahiplenmenizi tavsiye etmem. köpek arkadaşınızın bütün vücut dilini öğrenmeniz açısından çok önemli. diğer yandan saldırı, baskılama, olumsuz kısa bağlantılar, bağırma, havlama, saldırı hareketleri, önüne geçilemeyen hırlamalar, anlam veremediğiniz hareketlerle karşılaşabilirsiniz. sizden en büyük ricam kral köpek ailesi ile mutlaka tanışın, hem sahiplenmek için şartları gözlemleyebilirsiniz, hem daha sonrası için inanın bana aşırı yardımı dokunur. kendileri eğitim de veriyor. köpeğe değil, size. köpek arkadaşınıza tek bir eğitim vermeyecekler. ben videolarını takip ediyorum, youtube üzerinden, tamamen ücretsiz. ders almak isterseniz ders de veriyorlar; köpek arkadaş sahipleneceğiniz için mutlaka ders almanızı da öneririm. bütün sorunları başlamadan engelleyeceğinizin ve köpeklere tüm bakış açınızın değişeceği garantisini veriyorum.

blue_hpood
blue_hpood

128183

diğer sorularınızın da tüm cevaplarını bulabilirsiniz fakat ben ufak değineceğim; günde 3 kez dışarı çıkarmanız gerek, evde en fazla 8 saat yalnız kalabilirler; her 8 saatte bir mutlaka bağlantıya geçmeniz gerek. apartmanda ses çıkarması tamamen sizinle ilgili, bunun için de kral köpek ailesini öneriyorum.
egzersizlerin nasıl olması gerektiğine dair yine kral köpek ailesi yardımcı olacaktır; objeye el koyma, sonlu aktiviteler konusunda her konuda yardımcı olacaklardır. yazın aktivite yapacağınız saatlere dair de yine bilgiler veriyorlar. iki kedi ile hangi köpek bekleyeceğinize dair ise kesinlikle kendilerle danışmanızı öneririm; yönetici köpek olmadığınız bir durumda çok üzücü şeyler yaşamanız çok olası..
bu yüzden aceleyle sahiplenmeden önce lütfen kendileri ile tanışın, çağrı ve aslı türkiyede hatta dünyada köpeklere tamamen başka bir felsefeyle yaklaşan iki nazik insan, inanın yardımcı olacaklardır, instagramda numaralarından ulaşabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim önerdiğiniz için tüm videoaları izleyeceğim ^_^

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 292 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78219 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR