Kedinin Dışkısında Beyaz Parazitler Var Ne Yapmalıyız ?

Merhaba bizim 11 aylık dişi bir kedimiz var. Kedımizin önceden dışkısında parazit yoktu. Yeni farkettik daha sonra kontil parazit şurubundan verdik .Sizce geçiri mi
ne yapmalıyız ?


6 CEVAP

goknur
goknur

18247

Kontil kullanmadim daha once etkisini bilemiyorum ama caniverm 700 kullanabilirsiniz. Ilk defa icicekse ic parazit hapini bir hapi 4 e bolup 4 gun arayla verebilirsiniz. Yuttugundan kesin emin olun. 24 saat icinde ne varsa hepsini dokuyor icinden. Biz hep onu kullaniyoruz cok etkili bir hap.

emine64
emine64

4376

Kontil yeterli olmaz veterinere götürüp iç parazit ilacını yaptırın bence

yasement
yasement

119858

Gecirir muhtemelen

canakavi
canakavi

11151

Dışardan bir kediye bir süre bakmıştım hasta diye, Caniverm700bende kullanmıştım etkili olmuştu @goknur un tavsiyesine katılıyorum.

Feronia
Feronia

117611

Kontil sadece kancalı kurt, bağırsak kurdu ve kıl kurdunda etkili diye biliyorum. Diğer parazit türlerinde de etkili bir ilaç kullanmanızı öneririm.

patipati
patipati

93691

Veterinerlerde satılan parazit hapını alıp kendiniz yıutturabilirsiniz. 1 hap 10 kg ağırlığındaki hayvana veriliyor. Normal yetişkin kedi 5 kilo gelir ve yarım tablet verilir. 3 gün sonra yine yarim 10. gün de yine yarım. Bağırsakta kalan yumurtalar nedeniyle parazit olan hayvana böyle verilir. Parazit olmayana 1 kez vermek yeter. Kontil ve diğer şuruplar işe yaramıyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 5382 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.037 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR