Chincilla Kedi Tecrübesi Olan

Dilarayrtsvn
Dilarayrtsvn

1093 Puan

Merhabalar . 2 gün önce sokaktan bir kedi bulduk . Kontrolleri için veterinere götürdüm ve cinsinin chincilla olduğunu söyledi. Ama kedi sürekli uyuyor iştah vs yerinde birde miyavlamıyor ses yok yani miyav diye ağzını açıyor ses yok. Vet bunun ırksal veya karaktersel olacagını söyledi ama pek inanamadım

6 CEVAP

Dilarayrtsvn
Dilarayrtsvn

1093

Evet annemlerde ki iki tane tekir kediden sonra fazla sakin gelince bi sorun olduğunu düşündüm 😅😅

Seymaaacaan
Seymaaacaan

123863

Cins kedilerde sürekli uyuma durumu normal. Sahibi var mı? Eğer uzun süreli sokakta kaldıysa sesi kısılmış olabilir

Dilarayrtsvn
Dilarayrtsvn

1093

Maalesef yagmurlu günde sırılsıklam bi şekilde buldum çevreye bir iki sordum ama olumlu dönen olmadı muhtemelen sokağa atmıslar pek detaylı da arastırmaktan vazgectim çünkü bu üşengeçlikle evden kaçtıgını hiç sanmıyorum :)

amillaaa
amillaaa

12046

Ben de sokakta bir chinchilla bulmuştum, o da öyle gün boyu yatıyordu. Pek miyavlama ihtiyacı duyduğunu da görmedim, sessiz bir kediydi. Cinsine bağlı olabileceğini düşünüyorum ben de.

05tuba
05tuba

1181

Ah canım. Kaybolmuş olabilir. Kesinlikle sokakta yaşayamaz bu ırk. Çünkü inanılmaz pasif çekingen bir hayvan. Profilimdeki kedi chinchilla erkek kedi. İnanılmaz masumdur. Evet doğru neredeyse hiç sesi çıkmaz. Çok uysal bir kedidir.

gokhansultan
gokhansultan

13926

Babamın chinchilla 9 yaşında. Yavruluğundan beri genelde uyumayı tercih eder. Normal miyavlaması yoktur. Bir şeyler istediğinde inler gibi sesler çıkarır. Burnu basık olduğu için çok oyuncu değil. Sosyalliği sevmez yeni insan yeni hayvan hemen strese sokar. Çok zekilerdir hızlı öğrenirler, kelime dağarcıkları fazla.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 180 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80264 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR