Kedim Sürekli Burda Yatıyor

MMK06
MMK06

736 Puan

Arkadaşlar merhaba, kedimi ilk daha 2 aylıkken arkadaşımdan aldığım zaman sorduğumda koltukta, arkadaşım yanında veya kendi yatağında yattığını söyledi. Kediyi ben aldım ve yaklaşık 1.5 ay oldu bende ve evde ama sürekli Burda yatıyor hep böyle saklanıyor. Bir kere koltukta veya başka bi yerde uyuduğunu uzandığını görmedim. Nedeni ne olabilir veya sorun bende mi?


8 CEVAP

ninja00
ninja00

880

bende sahiplendiğimde aynı sorunu yaşadım zamanla size alışacaktır. bizde süreç 2 ay sürdü

Sezgek
Sezgek

16498

Kimi kedilerde aklıma süreci uzun olabiliyor pes etmeyin bol bol oynayın ödül mamaları verin ödül mamasını elinizden yiyeceği için daha çabuk bağ kurabilirsiniz ödül maması verirken yavaş yavaş okşamaya çalışın eminim size de alışacaktır

BayTarcin
BayTarcin

4433

İnanın hiç sorun değil benim kedim 2 senedir bende hep orada yatmayı seviyor yani aşırı normal bir şey ve hem onlara ait alan hem sandalye rahat diye seviyorlar saklanma sizden kaçma olarak düşünmeyin elbette bazen zora geldiğinde oraya kaçabilir ama orada yatmayı sevmesinden daha doğal bir şey yok endişelenmeyin.

dd13
dd13

2105

Belki de korktuğundan ziyade orada yatmayı sevdiği için oradadır. Bizimki 2 ay önceye kadar yatakta yatardı şimdi yatağa hiç gelmez, koltukta yatar. Bizimkinin tercihleri sık değişiyor djdjdj

defwneh
defwneh

103

Orayı sevdiği için orda yatıyor olabilir.Benim kedimde öyle sürekli salondaki masanın sandalyesine çıkıp yatıyor.Normaldir diye düşünüyorum,benim kedim orayı sevdiğinden genelde orada yatıyor sizinkide öyle olabilir.Sevmek ile alakalı değilse korkuyorda olabilir.Bazı kediler eve hemen alışamayabiliyor yeni evlere.

KremTheCat
KremTheCat

2922

Benimki de, güzel evler ve yuva almama rağmen sahiplendiğim günden beri yatağımda yastığımın yanında yatıyor. Takılmayın. Nerede keyif alıyorsa orada yatsın.

Lorelei94
Lorelei94

2708

Benim kedim de sandalyeye yatmayi cok sever hep ordadir bi sey olmaz ondan =)

junie
junie

736

Hiç sorun değil bizim kedimiz de sürekli gizli yerlerde yatmayı seviyor. Evde bir sandalyeyi ona ayırdık yatması için. Biraz kişisel alan istiyorlar ondan olabilir. Arkadaşınız bakarken daha bebekmiş bizimki de bebekken üstümüzde yatıyordu biraz büyüyünce kucağımızda durmaz oldu.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 278 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80266 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR